jueves, 7 de marzo de 2013

ACTES DE LA VALLDIGNA I NO ASSISTÈNCIA DE L'ALCALDE

Ja tenim ací els actes del Dia de la Valldigna. No hi ha massa actes, ara els posarem, però primer criticar clarament que ahir hi haguera un acte com era la presentació de la revista Avenc i no hi havia cap representant del govern de Tavernes, ni l'alcalde i president de la Mancomunitat, el senyor Juan, Jordi Juan per a més indicacions i evitar confussions.
Va fer "perleta" i no va anar cap representant. Segur que en els actes que queden, com ens llegiran, aniran em massa els del Tripartit i es faran milers de fotos.
Ací teniu els actes:
Dijous 7; Exposició Mirades Joves de l'Art. A les 19h s'inaugura a l'Almassera i estaran diferents artistes joves locals.
Divendres 8; A l'església del monestir es presentarà el llibre "el valencià de la Valldigna" a les 19h, a les 20h actuarà el cor de cambra Quinze de Març. A les 21h a l'almàssera es faran els premis Valldigna.
Dissabte 9; S'inaugura la Fira Valldigna a les 11h. A les 17h orquestra a la Font Gran i a les 20h arribarà la Marxa amb Torxes. Després de llegir el manifest els autobusos tornaran a la gent a Tavernes i Benifairó.
Diumenge 10; Seguix la fira. A les 10:30h missa al monestir i a les 11:45h concert de l'Orquestra la Valldigna a l'auditori de la Banda de Música de Tavernes.

1 comentario:

  1. es veu que el diumenge fan la "ignaguracio" del moli vell a les 10 del mati, i tampoc s'ha dit res per poder fer-se la foto? o directament es que només esta fet l'acte per al tripartito? podria el ventilador aclarir-nos alguna cosa?

    ResponderEliminar