viernes, 22 de marzo de 2013

UNA MÉS DEL PARKING, PAREIX QUE EL TRIPARTIT NO VOL QUE EL PARKING FUNCIONE

Hui ens comentava un amic que en la setmana de falles el parking era "sols per abonats". Quan més falta fa el parking sempre està trencat, que casualitat no?
El Tripartit fa una campanya perque la gent aparque en falles al parking, però no es preocupa de que les instal·lacions estiguen adequades. El cartellet de "sols abonats" tornava a lluir a l'entrada del parking.
Com és possible que estant manant el PP mai el parking estiguera amb "sols per abonats" i ara totes les setmanes tenim el ditxós cartelet?
Com és que abans els parking sempre estava operatiu i esta legislatura només fa que estar vetat el parking per la gent que el pot gastar?
És ser molt malpensat, però qualsevol diria que estos del Tripartit estan cómodes mirant que no s'utilitze el parking.
Una vegada més enlloc de promocionar el parking el despreocupament del Tripartit només fa que enfonsar-lo, ja fa por fins i tot aparcar per si de cas després no pots eixir.

1 comentario:

  1. I si no prenen els bous per les banyes, tampoc tindrem piscina, doncs està cada dia més clar que l'empresa adjudicataria es incapaç de posar-la en marxa. Així que caldrá anar pensant en rescatar-la i adjudicar-la a altre, doncs dia que passa, dia que s'estropetja més i més, i amb això més s'encarix el ficar-la en funcionament.

    ResponderEliminar