lunes, 25 de marzo de 2013

TAVERNES "CIUDAD SIN LEY" PERÒ EL TRIPARTIT IMPOSA LA "LLEI DEL SILENCI"

Lamentablement hem patit uns dies amb moltes males notícies a Tavernes. Ens quedarem en la cremà d'un cotxe la nit del 19 de març i amb els nombrosos robatoris que s'han produït a Tavernes.
El 19 de març es cremà un cotxe al carrer Mestre Sansaloni, en l'encreuement amb el passeig Colon. No s'ha dit ni "pio" per part de l'ajuntament. No se sap si ha sigut provocat, fruit de la casualitat, res de res s'ha dit.
Esta última setmana han entrat a furtar a moltes cases i pisos de Tavernes i la platja. Tampoc s'ha dit ni "mu".
El Tripartit ha optat per callar tot el que passa i no és bo. Nosaltres pensem que seria millor comunicar-ho a la gent per a prendre les mesures preventives adequades. També és bo comentar-ho perque la gent puga col·laborar si veu alguna cosa extranya.
Cotxe cremat, robatori al passeig Colon, carrer esglèsia, a la mar... i no es diu res. Fem com l'estruç, posem el cap baix de terra i avant.
La gent té dret a estar informada, a poder protegir-se i a ajudar si veu alguna cosa extranya. No pensem que siga bona la política del Tripartit de callar estos fets.
Com més parlem amb la gent més coses s'oculten. Tal vegada tinguen por els del govern de Juan de que els pregunten per la marza de la policia. És comenta que han sigut nits de molt de jaleo i poca policia al carrer. Donarà dades o alguna explicació el senyor alcalde de les últimes directrius que s'han donat als policies en matèria de seguretat?
Pareix que el Tripartit aplique allò de "sino se sap, és com si no haguera passat", sols que ací es deixa a la gent desprotegida per no advertir-la del que està passant perque prenga les mesures més oportunes.

5 comentarios:

  1. ni pa tu ni pa mi26 de marzo de 2013, 6:37

    No tracteu de guanyar amb terror el que no haveu pogut fer en les urnes : No serà tot aço del aument dels delictes causat per l'estat de crisi actual i agravat pel vostre estimat govern del PP ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdone vosté, les eleccions a Tavernes les va guanyar el PP i doblant al Bloc en vots, triplicant al PSOE, i quatriplicnt a EU.
      Per cert, la culpa de tot la té Rajoy, no ZP i els seus amics de govern nacionalista, que ens va deixar un merder impressionant que no hi ha qui ho acalrisca. Vinga va, que la ruina ha sigut ZP i la seua camarilla

      Eliminar
    2. I te la culpa el gobern del estat de que a la 1 o 2 del mati una dona del poble del carrer major demanara ajuda a la porta del ajuntament de tavernes quan encara estaen els lladres dins de sa casa i NINGU li va obrir siquiera la porta? Que mena de seguritat es eixa xe? Poca vergonya si que tenen

      Eliminar
  2. Lo de la dona que va sentir lladres a casa, anar a l'Ajuntament a demanar ajuda i no li va en obrirla porta es veritat.
    Despres va tindre que anar, amb pijama i bati, acasa d'una filla que viu a l'entrada del poble.
    Quina policia tenim a Tavernes? Aixó pareix la Loca Academia de Policia.

    ResponderEliminar
  3. I els policies que deixen el cotxe mal aparcat en zones reservades a vehicles oficials, zones reservades a motos o damunt la vorera és posen l'uniforme i és posen a multar als que aparquen mal.
    Ells aparquen mal i ningú els multa pero a mi si qu em multen.
    Este poble es TAVERNES CIUDAD SIN LEY. Alguns policies (no tots) son els que més infraccions fan peró com son els amos amb el visto bueno del seu jefe i dels politics no pasa res i el poble a callar per por de que vajen a per ells.

    ResponderEliminar