jueves, 7 de marzo de 2013

EL VENTILADOR AL PODER: YOU CAN VENTILADOR!

Que buenos somos y que culito tenemos! Ha sigut publicar que cal ampliar el cementeri de Tavernes perque no queden massa ninxols i altre blog molt pròxim al Bloc ha eixit a excusar al govern dient que fa mesos que han començat el projecte per fer nous ninxols.
Una vegada més trobem que la informació apareix manipulada, sols la coneixen uns pocs, però ja que ens han fet cas anem a tirar tota la llenya a la foguera.
Ara, i mai abans, i sols en un mitjà de comunicació, diuen que van a fer-se 94 nous nínxols. Un exemple de que sino arribem a dir res encara estaria iniciant-se el projecte. Este tipus de projectes es preparen amb molt poc de temps, són bastant fàcils i ràpids i no calen tants mesos.
A més, a Tavernes es moren unes 100 persones a l'any, així que el Tripartit sols farà ninxols per acabar la seua legislatura.
El que nosaltres demanem es pensar amb perspectiva, amb futur. Cal ampliar el cementeri i no fer un pegat i avant que és el que vol fer el Tripartit.
Ja no hi ha massa espai dins del cementeri, així que haurien d'anar pensant amb cabet, amb mires de futur i anant iniciant els tràmits per ampliar el cementeri. Si per fer 94 ninxols prefabricats el Tripartit es tira mesos, per ampliar el cementeri al Tripartit li caldrien 4 anys, però "bisiestos".
Vinga va, tant que han criticat el no fer polítiques amb vistes de futur i ara juguen a fer tombes sols pel que dure la eua legislatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario