jueves, 14 de marzo de 2013

TRIPARTIT, UN EXPERT DE COM ARRACONAR LA VERITAT

Hui hem vist en algunes webs que l'ajuntament de Tavernes ha rebut les obres de remodelació del carrer Santa Maria de Valldigna, vaja la plaça darrere de l'ambulatori de la mar i davant la missa.
103.500 euros que han sigut aportats per la Diputació en el PPOS de 2012. Un PPOS és un pla que cada any fa la Diputació per invertir als pobles.
Fins ací tot bé, i ens alegrem que l'ajuda de la Diputació de l'any passat haja sigut per eixa obra. S'ha millorat la plaça, l'entorn i delimitat millors els espais amb l'ajuda de la Diputació.
El que no ens sembla bé que s'han vist les obres i no s'haja convidat a ningú de l'oposició. Total que en la foto es veuen a Jordi, Llum i Víctor, a més d'un tècnic.
Ni es veu a ningú de l'oposició, perque no se'ls ha convidat, ni tan sols a la regidora de turisme i urbanisme que no apareix.
No és la primera vegada que es deixa de costat a la regidora i no es diu res a l'oposició. Per exemple, en les celebracions del Dia de la Valldigna, en la Fira Valldigna, no es va dir res als del PP.
L'alcalde i president de la Mancomunitat té tota una mancomunitat al seu servici, té un gabinet de protocol que paguem tots, un secretari... i ni així!
No volem ser mal pensats, però un poc de mala olor sí que fa no?.
No serà que volen les fotos per ells? Pareix que com les obres les ha pagat Diputació tenen por de que la gent veja a Manolo Vidal, que precisament és assessor del PP a la Diputació. Tindran por que li donen mèrits a Manolo Vidal?
De deixar de costat a la regidora de turisme ja no parlem... ja es veu com va el Tripartit, cadascú que opine que ja es fadrinet.

1 comentario:

  1. Doncs sí, teniu tota la raò, es un obra de tots i per a tot el poble i deuría d'avisar-se a l'oposició com a representants també del poble,en este cas de quasi el 50% d'este.

    En quant a Carmen, una més , ella vorà , ja sap el que pensem alguns .

    ResponderEliminar