martes, 12 de marzo de 2013

"TRIPARTITO SHORE":UNA ALTRA CLAVADA DEL POTA DEL TRIPARTIT. ES GASTEN DINERS EN ARBRES QUE PODIA TINDRE'LS DE BADES

Porten quasi dos anys al govern i el Tripartit encara no s'ha enterat de moltes coses. Al Diari de Tavernes podíem llegir que la regidoria que porta la senyora Llum Sansaloni, va decidir destinar a comprar abrets els diners que es donen a l'ajuntament per la recollida de roba.
En la passada legislatura es va acordar posar contenidors perque els veïns dipositaren en ells roba que ja no utilitzen. Una empresa, la propietaria dels contenidors, recollia la roba i per cada quilo donava 4 cèntims a l'ajuntament. El PP va decidir que eixos diners foren per a Cáritas per la seua tasca d'ajuda a necessitats.
Va arribar el Tripartit i va aplicar la seua tàctica de rodillo i canviar tot el del PP.
Va decidir que eixos diners ja no eren per a Cáritas i si per activitats socials o del medi ambient.
L'any passat es van recollir uns 800 euros per els contenidors. Sabeu en que els va gastar el Tripartit?
Comprent abrets per a celebrar el dia de l'arbre. Però el més fort és que si ho demanes amb temps la Generalitat et dóna eixos arbres. Per ejemple, els arbres plantats a Simat són de la Generalitat.
Així que la patinà del Tripartit és gran. No sols paga per una cosa que podria tindre de bades, sino que ha gastat uns diners que hagueren pogut ser utilitzats per les moltes famílies necessitades de Tavernes.
El Tripartit ha preferit pagar per uns arbres que podia tindre gratis i s'oblida una vegada més de les persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario