jueves, 28 de marzo de 2013

VAJA MANERA DE FER LA COMPETÈNCIA AMB ELS DINERS DE TOTS. TAVERNES PROGRAMA UNA OBRA DE TEATRE QUE FA UNES SETMANES LA FEREN AL MONESTIR

L'ajuntament va estar anunciant ahir una obra de teatre, El vestit nou de l'emperadriu, que es feia a la casa de la cultura pel dia mundial del teatre. L'entrada eren 2 euros.
Esta obra és la mateixa que es va fer fa unes setmanes al monestir de Simat i que es va anunciar per a tota la Valldigna. En eixe cas l'entrada costava 5 euros.
Pensem que hi ha massa obres com per a repetir-les, i més encara quan les fan dos entitats molt pròximes que podrien coordinar-se per oferir major varietat cultural i no repetir tant.
A més, es fan dos contractacions diferents sense cap coordinació en la contractació. Damunt fan un greuge comparatiu. Qui ha anat a Simat ha pagat més que a Tavernes, eixa forma de fer-se la "competència" no ens pareix normal.
Apostem per una major coordinació, més varietat cultural i millor gestió dels nostres polítics. Els ciutadans eixiríem beneficiats.

3 comentarios:

  1. Igual es que era tan mal d'entendre que la tenen que fer dos vegades per a que aquells que no s'enteren de que ha anat a la primera ho façen a la segona...

    ResponderEliminar
  2. Això és lo que pinta Jordi a la Mancomunitat. I encara hi havia qui m'ho negava (sense cap argument, clar).

    ResponderEliminar
  3. Seria com en Carrefour, un 2x1.

    ResponderEliminar