miércoles, 27 de marzo de 2013

"TRIPARTITO SHORE": EL TRIPARTIT FA PUBLICITAT A LA PREMSA D'ACTES QUE NO POSA NI EN LA SEUA WEB

Ens ha sorprés i molt vore com a la web del diari Provincias apareix un anunci de l'ajuntament de Tavernes amb la programació de Setmana Santa.
Però ens ha extranyat i molt vore com a la pròpia web municipal no es fa ni una referència als actes de Setmana Santa.
Com cal interpretar això?
No sabem a quina conclusió arribar.
Una cosa està clara, al Tripartit li importa ben poc la gent del poble. No han mirat de facilitar la programació per cap mitjà propi (si el BIM ix hui, els actes de la Setmana Santa ja van per la meitat), però si que hi ha preocupació de quedar be amb tota la premsa que ha de posar les fotos que es fan els del Tripartit.
El govern del senyor Juan no dóna ajudes a les confraries, no ha pujat ni un cèntim l'ajuda a Cáritas encara que ara van més necessitats que mai, ha retirat l'ajuda a la conservació patrimonial del poble...però si que ha tingut la deferència de posar la programació de Setmana Santa a Provincias, o de Fitur en altres diaris. Un fet que no es pot entendre que es faça fora i no es pose ni a la web.
Que posen la programació on vullguen, però que la posen, no sols a un lloc.
Una vegada més; el Tripartit no té cap lògica i sols busca les fotos.

13 comentarios:

  1. I eixa publicitat en Las Provincias que costa?

    Tindra collons que no penjen la programació de la Setmana Santa en la web de l'Ajuntament i que gasten els diners anunciant la programació en la web d'un periodic. Segur que han gastat més en esta publicitat de la Setmana Santa que en ajudes als de les cofradies.

    Els diners del poble tornen a anar per als del fora en lloc de quedar-se a Tavernes.

    Sempre fan igual: Festivern, Cabalgata, BIM, Bous, Las Provincias, .... els diners per als de fora

    ResponderEliminar
  2. Però estava publicat en La Cotorra, que ve a ser el mateix .

    ResponderEliminar
  3. només cal mirar el diumenge de rams, l'espectacle que es va donar: tots els regirdors del pp i carmen canet , vanessa i jj. I la resta de regidors? ja estaven preparant la mona de pasqua??

    ResponderEliminar
  4. Espectacle perquè ? cadascú es lliure d' anar o no a actes religiosos, estem en un estat en el que estàn separats religió i política, o no ? Sols faltaría que en el càrrec entrara el tindre que anar a actes religiosos d'una o altra tendència, a mi almenys no m'espereu si algún dia entre en polítca activa.

    ResponderEliminar
  5. Desde luego Estruch, el que no esperem es que entres en politica activa. Per favor NO!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De que teniu por?
      Es pot fer pitjor que feren l'opossicio que teniu ara?
      O com entra net temeu que us diga les veritats i es quedeu sense replica?
      Es ben conegut entre polítics l'argument del "i tu mes".
      Done per suposat que tens interessos polítics, als demés que no aspirem a viure de la política no ens molesta ningú que Enrique entrara en política activa. De fet ja esta en política i molt mes activa que alguns que en cobren i no poc. Lo únic que no te es partit, càrrec ni jornal, pero això no deuria ser lo mes important al voler treballar per a un poble.

      Eliminar
  6. Enrique, està clar que cadascú és liure d'anar on vullga, però si com a representant en un estat laic on no estàs obligat a representar-nos a cap religió, queden en evidència els que no s'havien arrimat mai a estos tipus d'events. Són evidències partidistes i els únics que van fer bé van ser la resta de regidors que no hi estaven (o els manàren no anar) i Carme Canet que es sap que allí estava al seu lloc natural, independentment de la política.
    La segona part del que dius és correcta, però no sigues iluso, els que allí estaven no ho feien deslligant l'event religiòs de la política, vorem d'ací 10 ó 20 anys si es tornen a deixar vore's per cap processó. Al meu poble això és diu ser avantatgiste i incoherent (i damunt, per a mí i molts més, coents).
    Però bueno, és lo que hay, dona igual joves que vells i d'un bàndol que d'altre.

    ResponderEliminar
  7. Tota la rao, la dona de un regidor dl bloc meu confirma quant em va dir q el seu marit no volia anar i ella li digue q anara doncs tots els dl pp van i de fet ara no s,en perd ninguna

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch no li pegues tantes voltes, digues el nom de tal regidor. En les pistes que has donat tots sabem a qui estas referinte. Hi han pocs amb eixe perfil que tu dius. No li farà molta gràcia el que acabes de dir.

      Eliminar
    2. Si no li fa gracia que no li faja cas a la dona i que no vaja, si mai ha tingut costum de fer-ho?
      No haveu pensat que la religió es una cosa massa seriosa per als creients per a fer aquests teatrets? Si jo fos creient practicant, a mi no em faria massa gracia vore'ls per allí.
      Pero com el polític que quan mana anara al futbol o els bous i no havera estat mai en eixos actes.
      Per això dic que es coent, anar als llocs per deixar-te vore i que pensen de tu el que no eres.

      Eliminar
  8. Molts del PP son iguals de coents perquè tampoc son catòlics practicants, pero s'arrimen als events assenyalats per figurar i quedar be. Les dones del Bloc poden dir que vajen també com el PP a colaborar amb Carites o que celebren el dia de la Hispanitat. Poca personalitat i no tindré les idees massa clares, o que no pregonen el que no son, perquè després de les processons, les falles o els bous, ja no sabem si van avant o arrere.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que vosté és massa aventurat jutjant qui va a les processons. Ès un fet molt íntim i personal i no hauria de jutjar.

      Eliminar
  9. Personal sera quan es parle de persones particulars, quan es parle sobre un càrrec públic, doncs sera això, un tema públic, del qual podem (i jo crec que devem) opinar. Mes que res per anar fent practica en això que en diuen democràcia.

    ResponderEliminar