lunes, 4 de marzo de 2013

SEGUIM PASSANT DE CUIDAR ELS DETALLS

Altra volta trobem un exemple de desperfecte en el carrer i la total passivitat dels nostres governants.
Tot el cap de setmana ha estat este senyal tirat en terra sense que es fera res al respecte.
Un bon veí ja va fer massa retirant el senyal i deixant-lo arrimat a la paret.
Este senyal estava al carrer Divina aurora, just a l'altura del col·legi Patronato, un carrer molt transitat pels xiquets.
També està molt prop de l'encreuament amb la carretera, en la mateixa zona on el Tripartit, enlloc de reprar un semàfor trencat el va llevar i avant. Així és, ha llevat un dels dos semàfors que donaven accés a la carretera, ara sols en queda un, encara que siga un perill pels cotxes.
No entenem com un senyal pot estar tot un cap de setmana en terra sense que es repare o com a mínim s'arreplegue.
Una falta de cuidar la ciutat total esta que té el Tripartit.

4 comentarios:

  1. Trobe que n'hi han moltes coses descuidades, per exemple el diumenge vaig anar a vore la concentració de motos, i em vaig donar conte que el tobogan menut dels xiquets esta tot trencat per baix, es que aquest ajuntament no pensa arregalar-ho? S'esta ficant en perill els xiquets.

    ResponderEliminar
  2. Desde dijous a mig dia està el senyal a terra... I a més la policia està tots els dies a l'encreuament eixe dirigint el trànsit.

    ResponderEliminar
  3. Crec que no es el lloc per a este comentari però no se on posar-lo. Mes be es un dubte que m'agradaria comentareu. Sabeu algo de uns robatoris en unes vivendes del carrer Major i carrer La Barca setmana pasada? Me ho van comentar però no se si es cert.

    ResponderEliminar
  4. Per que hi ha policies que aparquen el seu cotxe particular en la zona reservada a vehicles oficials o en la zona exclusiva per a motos i no els denuncia cap company?
    L'altre dia em va costar 200€ aparcar malament i ells fan el que els dóna la gana.
    Que està passant amb la Policia de Tavernes?
    Ningú posa orde ni sentit comú?

    ResponderEliminar