miércoles, 6 de marzo de 2013

QUE FEM AMB EL CEMENTERI? DE MOMENT INTENTEU NO MORIR-VOS

Vaja el món, prohibit morir-se a Tavernes fins que no s'amplie el cementeri! Açò va mig en broma, però té una bona part de transfons realista.
El cementeri de Tavernes està quedant-se menut. Queden ja pocs ninxols dels que es feren en l'època del PP i el Tripartit haurà d'anar pensant que fer amb el cementeri.
Una ampliació seria el més lògic i pensar amb perspectiva de futur.
Ara el senyor Juan haurà de tindre present altra actuació al cementeri. La part del jardí, on estan els ninxols de l'edifici fet amb rajola, necessita un manteniment. Hi ha moltes goteres i més d'una tomba s'ha enfonsat i ha anat a parar a la de baix, i eixe és un fet poc agradable.
L'edific ja té el seu temps i caldrà fer-li un bon manteniment perque hi ha zones on el formigó es pot desfer si fem un poc de fregament amb una simple ungla del dit.
Com els morts no diuen massa, fins ara res ha dit el Tripartit del cementeri. Com sabem que ens seguixen, i molt, a vore si ara que ho diguem al Ventilador ens fan cas i comencen a pensat amb perspectiva en un cementeri on per desgràcia tots tenim algo que vore.
Diners hi ha per al festivern, la cavalcada de reis, solapar obres de teatre en actes festius, incrementar les ajudes al valencià, posar columpios en una cèntrica placeta, gabinets de premsa, BIM, posar aparcabicis en tots els llocs sense que ningú els utilitze, urbanitzant l'entor de l'escola infantil de la Sardina que no va a obrir-se però on curiosament estiueja un important mandatari del govern municipal (estem segurs que és pura coincidència)...
Ara falta que se'ls gasten ampliant el cementeri, pintant els passos de vianants, fent el manteniment dels carrers, tenint el carrers més nets, reparant els semàfors, obrint la guarderia de la mar... Vaja coses simples i lluny d'obres faraòniques.
Esperem que al Tripartit li pegue l'aire del Ventilador i s'ocupen d'atendre el cementeri abans que siga massa tard.

8 comentarios:

  1. Mira que arriben a ser cansinos.

    ResponderEliminar
  2. q yo sapiga l´ampliacio del cementeri ya esta en marxa aixi q ventilador has arribat tard, despres no el tires floretes

    ResponderEliminar
  3. Podem esperar sentats a que s'arregle algo perque la Regidora encarregada del Cementeri es Llum, portaveu del BLOC i responsable de la majoria dels empastres que s'han fet ultimament a Tavernes.
    Recorde el tema del crematori ilegal al polígono del Golfo, els columpios i les rotondes adjudicades a un familiar, la campanya de les caquetes del gosos, la deficient neteja, el contracte del servei de socorrisme a la platja, el servei del parking,.....
    Para plorar..

    ResponderEliminar
  4. Arriben no...arribeu.

    Em referia a vosaltres.

    ResponderEliminar
  5. El blog del BLOC ha llegit el Ventilador i, amb el tema del cementeri, torna a vendre Fum que rima amb Llum (nom de la "regidora" del cementeri i d'altres empastraes).

    Volen justificar que van a arreglar-ho tot fent més ninxols peró no tenen pensada cap ampliació del cementeri. Son de mira custa, no tenen plans de futur.

    Serà perque saben que no van a tonar a manar a l'Ajuntament i sols pensen en els dos anys que queden?

    ResponderEliminar
  6. Mira que teniu mà, es denunciar-ho i de seguida el pardalet anunciar que ja estàn em marxa les obres per a nous ninxols.

    ResponderEliminar
  7. Tingau en conte que si ara tant sols tens migdia per a caure malalt...sols faran falta la meitat de ninxols al cap del any.Es que no penseu?

    ResponderEliminar
  8. Pero si es ben facil nomes n'hi ha que enviar a qualsevol concejal del Partit Popular a l'ajuntament i que li ensenyen el projecte i que mire si es veritat que ja estava a punt fa uns mesos i que esta en procés de presentacio d'ofertes i d'adjudicació i esta festa s'ha acabat.
    .

    ResponderEliminar