viernes, 29 de marzo de 2013

LA LICITACIÓ INTERMINABLE

Estos dies hem vist a policies de Tavernes havent de patrullar amb cotxes sense rotular. No sabem si per camuflatge, per major eficiència, per ganes d'anar més a la pillaeta o perque els cotxes patrulla estan en mal estat i han hagut de recórrer al que feia falta per a seguir funcionant.
La veritat és que el cas dels cotxes de policia portarà cua.
Sabem que l'ajuntament té en marxa el concurs per a licitar nous cotxes de renting per la policia. Però eixa licitació no s'acaba mai, ja fa mesos que va en marxa.
Esperem que ara quan acaben de licitar-ho i es facen la foto de rigor donen explicacions de perque s'ha patrullat amb cotxes sense indicatius i perque ha tardat tant. Això si que seria ser un govern transparent i no com passa ara on el Tripartit sols conta el que li interessa i va de transparent.
Però encara tenim més coses que contar-vos. Eixa licitació interminable de cotxes de policia té la seua historieta i com és habitual en el govern de Juan, pareix un xiste.
Es va traure un pleg de condicions on es marcaven els requisits i les condicions d'estos nous cotxes de patrulla. El pleg mira com estava fet que si que detallava que calia tindre climatitzador bizona i la maneta del canvi de marxes que fora d'un material molt concret, però en canvi no es demanava que cap dels cotxes patrulla tinguera mampara de seguretat. Així, si la policia detenia a algu, havia de portar-lo darrere com si fora un cotxe qualsevol dels que tenim.
S'adonaren de la barbaritat i modificaren el pleg. Ara ja es marca que almenys un dels dos cotxes tinga mampara.
Entre pitos i flautes ja fa mesos que els cotxes estan esperant-se i mentre, quan et dones conter, tens a dos policies uniformats portant un Seat o un Renault com si estigueren de passieg amb els seus cotxes particulars. Pensem que la policia mereix portar un vehicle degudament equipat i que els ciutadans ens mereixem vore un cotxe oficial de policia i no un altre que ens pot confundir davant qualsevol acció. Imaginat que et fa l'alto un cotxe sense distintius, pararies tal i com estan les coses?
Per cert, este tema ens recorda un parell de xarlotaes més de temes policials. El primer és com al govern de Juan li anularen una de les dos sancions a l'anterior cap de policia i deixava en evidència les ganes de persecució del Tripartit envers a l'anterior cap policial.
I per cert, recordeu que el Tripartit anava a posar gassolina a Xeraco? Com haurà quedat? Encara seguiran els cotxes de policia eixint a Xeraco a posar gassolina? El Tripartit va intentar expedientar a l'anterior jefe de la policia per manar uns agent fora del terme de Tavernes a tornar un cotxe de lloguer, però no expedientava a qui manava que els cotxes isqueren del terme a posar gassolina a Xeraco.

11 comentarios:

  1. A Xeraco van a posar gasoil tinc entès perquè amb la xarxa de compres de la Dipu ix mes barat. Al poble van trencar palletes amb tots els gasoliners per problemes al cobrament, així que el de donar feina primer als del poble com diuen tots els polítics s'ho boten quant els interessa (econòmicament, el gasoil es el mateix a tots llocs).
    Sobre qui va a posar el carburant a Xeraco, m'imagine que no seran municipals, si no seria incongruent en el motiu pel qual obrin expedients a altres. Que entre algú afí al govern i ens ho conte.

    ResponderEliminar
  2. Robinjut, cap persona afí al Tripartit et dirà res perquè sols conten allò que els interessa. La resta és silenciat sistemàticament pel "valors" del Bloc.
    Estic espantada de vore com, els que ara governen criticaren que s'afavorira a gent pròxima al govern i ara el Bloc ho ha fet el doble d'exagerat. Ja ho deia el refrany "más vale malo conocido que bueno por conocer".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, amiga, el malo, amb diners meus, que no torne. I els del por conocer, que s'espavilen, que acaben la legislatura i després vorem. De totes maneres, el més important no serà qui mane sino com ho fan, per això deguem demanar més participació directa de la ciutadania entre eleccion i no sols en opinions sino en fets.

      Eliminar
    2. També hi ha altre refrany, amiga: mal de muchos, consuelo de tontos.
      Esperem que els que han demostrat incomprtència no tornen i els que estiguen fent alguna cosa mal, rectifiquen. I ho dic sense parlar de partits.

      Eliminar
  3. Altra empastrada de la Regidora Llum la del mogolló.
    Lo de esta xica no te nom. Esta clar que el puesto li ve gran i encadena desgavells.

    Si juntes a Llum i Chofre, el jefe de la policia posat a dit pel BLOC, el desgavell es més gran encara com està pasant en la compra de nous cotxes.

    ResponderEliminar
  4. ni pa tu ni pa mi30 de marzo de 2013, 3:18

    Que no s,entereu, el que volen es que vajen en bici:no sabeu que son ecologistes ?

    ResponderEliminar
  5. y que digueu dels encarregats que estan al carrer i van vestits sense uniforme?no saben si están treballant ó de vacacions.deuríen de anar en el uniforme corresponent.
    sobre lo de la gasolinera son els mateixos policies els que ban a posar el gasoil y damunt pagen en efectiu.

    ResponderEliminar
  6. Pero, que ha passat amb els cotxes que tenien? S'han estropejat tots a l'hora o mala previsio per a la sustitucio dels vehicles?
    I el que paguen en efectiu no deixa de sorprendrem. No conec molt be el funcionament economic de l'Ajuntament pero no pensava que els policies disposaren de diners. O es vol amagar algo?

    ResponderEliminar
  7. Per a que volen tants cotxes?
    Hi ha més cotxes, motos, movolumen, quads,... que policies. Per a que tants vehicles? Per a que tant de gasto? i damunt per a gastar més encara van i posen la gasolina a Xeraco.

    ResponderEliminar
  8. A tots vosaltres anònims comentaristes, amb el Ventilador inclós, vos ve gran fins i tot escriure. I supose que el parlar corectament tampoc ho dominareu.
    Lladrar, SÍ, això sí que ho feu bé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si lladrar es dir les viritats que alguns no volen escoltar? Tens rao. Lo de vindre gran escriure aixo deuries aclarir. Hi ha qui no te rstudis del valencià, com jo, que fem lo que puguem. I aixi i tot fem l'esforç d'escriure en valencià. Un poc de respecte tu tambe

      Eliminar