sábado, 9 de marzo de 2013

LA JUSTICIA HA DONAT LA RAÓ AL EXJEFE DE LA POLICIA LOCAL I ANULA LA SEUA SANCIÓ. ARA EL POBLE HAURÀ DE PAGAR LES COSTES PER LES GANES DE FER MAL DEL TRIPARTIT

La justícia ha donat la raó a Ginés Ortega, l’exjefe de la policia local de Tavernes. Només entrar el Tripartit ja es va vore unes clares ganes de llevar-se del mig al policia. Entre les primeres mesures del govern de Juan estava portar a un nou jefe de la policia que curiosament, en este cas, era parella d’una persona que ha anat en les llistes electorals del Bloc.
A Ginés li posaren una sanció de 7 mesos sense treball ni salari. 4 mesos eren per suposadament haver-li faltat al respecte a l’alcalde i 3 mesos per una suposada il·legalitat en haver manat a uns agents tornar un cotxe de lloguer fora del poble. Ara el jutge diu que la sanció de 3 mesos és nula i li dóna molta canya a l’ajuntament.
El jutge deixa ben clar que s’havien utilitzat arguments subjectius per sancionar a Ginés i que es mostra una gran mania cap a ell. També diu que la instrucció de l’expedient a Gines no es pot entendre.
La justicia a condemnat a l’ajuntament a pagar les costes del procés i ha declarat nula la sanció a Gines. Vaja que no va cometre cap il·legalitat i anava a ser sancionat sent innocent.
Tots, el poble, haurem de pagar ara les costes d’este cas i també a l’advocada de fora que el Tripartit com a governant va contractar per a dur el cas contra Ginés.
Vaja que el Tripartit anava a per Ginés amb arguments nulos i ara tots haurem de pagar les ganes de guerra del Tripartit.
Però el més trist és que el govern de Juan ha volgut llevar-se les pusses i com de costum tirar-li-les a l’altre. Ara diu el Tripartit que l’expedient a Ginés és de la legislatura de quan manava el PP!.
Tindran la cara dura estos del 2 +1= a Tripartito!
La ressolució administrativa que fa l’ajuntament de Tavernes per sancionar a Ginés és del 21 de febrer de 2012. Quan el Tripartit ja portava mesos manant. El mateix instructor del cas que ara ha sigue anulat és l’actual jefe de la policia nomenat pel govern de Jordi Juan.
Clar està que ha sigue una “persecució destructiva” este expedient de cara a l’exjefe de la policia.
I ja que estem en el tema, ens hem enterat que damunt de la taula de Jordi Juan s’han posat tres informes que diuen que el nomenament que fa el Tripartit de l’actual jefe de la policia no és legal. Eixos informes els firmen, ni més ni menys, que el responsable de personal de l’ajuntament, el secretari de l’ajuntament i la Conselleria de Governació.
Així i tot Juan va voler seguir amb la seua i tirar endavant. Ara el poble pagarà les ganes injustes de voler fotre a l’exjefe de la policia.
Una vegada més, el govern del Tripartit perjudica a Tavernes i als seus ciutadans.
Governar des de la malixia i les ganes de passar el rodillo no ha fet més que fer perdre diners a la gent de Tavernes i ferir a molts veïns del poble.

30 comentarios:

  1. No tenen vergonya !!!
    Pero lo que si tenen es un jefe de policia que no sap fer un expedient,un regidor que tira balons fora i un alcalde que demostra la persecució que fa contra tots els que no pensen com ell (Gines,Remigio,Cesar el secretari )
    Com es diu el fer algo a sabiendes que es injust e ilegal? PREVARICACIO

    ResponderEliminar
  2. I esta noticia, perque no la publica la cotorra?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Meeeec... fallo. La Cotorra ho va publicar abans que vosaltres.

      Eliminar
    2. Perdona, la coto no ha publicat eixa noticia, ha publlicat la defensa del bloc en este cas. I que han dit, pues que era de la pasada legislatura i prou. Tots sabem que l'expedient i la sancio la posa el tripartit. Que el bloc faja eixes jugades fosques no extranya, pero que tot el PSOE ho consentisca si. Tenim 5 regidors del bloc i 3 del PSoE que cada vegada es semblen mes als del bloc

      Eliminar
  3. ENHORABONA GINÉS.
    A vore ara que diu el señor Juan. I continua mantenint el seu criteri equivocat i sense fer-li cas als informes del técnics.
    Si tinguera vergonya no eixiria de sa casa.

    ResponderEliminar
  4. Han sigut molt cruels i injustos amb gines. ENHORABONA GINES. I anim. En el poble som MOLTS els que t'apoiem.

    ResponderEliminar
  5. I com li compensaràn a Gines el mal que li han fet estos personatges?

    Jordi Juan l'Alcalde, Evarist Sansaloni el Regidor de la Policia i Miguel Chofre el jefe de Policia posat a dit pel BLOC tindrien que indemnitzar a Gines pel mal que li han fet i haurien de porta-los al jutjat per aixó.

    La barbaritat que han fet amb Gines hauria d'inhabilitar com a polítics a Jordi i a Evarist i expulsar a Chofre de la policia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord. Ojalà . Ara que...arrieros somos . Ja cauran gines. Tranquil. Un abraç a gines.

      Eliminar
  6. Quan hi ha un tema polémic els del Bloc tapen en tot a Jordi. No obri la boca ni enganyant-se. Les fotos totes per a Jordi i els marrons per a Llum, Llàcer, Evarist, el PSOE.
    Pareix que tinguen blindat a Jordi, pues ell sap de tot i ho consenteix perque és el cordinador del seu govern.
    Quina rastrera de polémiques porta ja Jordi en pocs mesos que està manant: Escoleta de la mar, mercat municipal i tapes, taules i cadires dels bars, denuncies, festivern, cavalcada de reis, retallades de neteja, pujades d'impostos, col·locació de gent pròxima al Bloc, deixar de costat en el govern a Canet, no fer polítiques d'ocupació, no fer manteniment dels carrers, llevar semàfors, no acabar el col·lector de la platja tenint els diners, no voler que el parkin vaja be, i seguix

    ResponderEliminar
  7. Señor Chofre, ¿no pensará usted presentarse a la plaza de jefe de Policia Local que los del BLOC han preparado para usted? Vaya "examen" que ha hecho con lo del expediente y resolución para sanción al señor Ginés Ortega. Que la Jueza diga varias veces en la sentencia que el expediente preparado por usted es ininteligible es para que se le caiga la cara de verguenza y que usted mismo de "motu propio" presentara la dimisión. Si no lo hace debería ser el señor Juan el que, de la misma forma que lo puso, lo quite a la vista de la inutilidad manifiesta que ha demostrado usted con todo este asunto.
    Deplorable.
    Meditelo señor Chofre, reconozca su falta de profesionalidad y vuelva a su plaza de Gandia. De esa forma aquí estaremos todos mas tranquilos de pensar que no tenemos de jefe de la Policia Local a un incompetente.

    ResponderEliminar
  8. Magnifica noticia. Bravo gines. Enhorabona. I que dira ara la pajara? Zas.... en toda la boca!

    ResponderEliminar
  9. Chofre, el jefe de policia, és molt curt. L'únic merit que te es estar casat amb una del BLOC.
    Gines si que era un bon jefe de policia i no Chofre l'enxufat del BLOC que va ixir del poble per suspendre el test sicologic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Suspendre el test sicologic? Aixo es algo grave. No?

      Eliminar
    2. Segons vosaltres ara hi ha enxufats. A la legislatura passada sols hi havia "personal de confiança". Bueno la llista és tan llarga que quasi puc arribar a entendre el rencor que vec jo ací. Pues ho senc molt. Vos queden dos anyets. Amb un poquet de sort tornareu a mamar de la mamella. Però segurament quan torneu a manar canviareu els enxufatsde hui per als de demà. I tot vos pareixerà bé.

      "El dinero nunca duerme"

      GORDON GEKKO

      Eliminar
    3. Mal consol que tots ho facen igual de mal al cas dels mal entesos "càrrecs de confiança". Per a uns i per a altres. Tens raó en que abans era molt mes escandalós el tema, pero per al meu gust en això s'ha de tenir permisivitat zero. I es possible, mira't com han gestionat un Ajuntament semblant al nostre, el de Torrelodones. Ara be, no son polítics, diuen son un grup de veïns gestor, no es consideren partit.

      Eliminar
  10. Aprenderán la lección estos del bloc?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Bloc aprendre la llisó!!!!!!!
      Ara diuen que la culpa es de la jutge.
      No tenen desperdici.
      Ho fundiran tot i la culpa sempre sera dels demes.
      Hi ha algo pijor que un inutil i es un inutil que no sap que ho es.

      Eliminar
  11. Enhorabuena señor Ginés.

    ResponderEliminar
  12. Qué farà ara el señor alcalde? no veu que de la sentència es despren que hi havia un acoso a un treballador de l´ajuntament? Perque això es el que era un acoso el que li feien a gines quant estava encara así en el poble.
    Eixe acoso en la sentència es diu clarament que el nou jefe de policia tenia una clara animadversió a gines.
    No pensa fer res? ni tan sols investigar-ho? el tema es greu i el señor alcalde es el màxim responsable de l´ajuntament.

    ResponderEliminar
  13. MOLTES FELICITATS GINES

    ResponderEliminar
  14. una pregunta. Algú sap com li ha arrivat a Gines la sentencia?

    Li la ha donat Perfecto?- JAJAJAJAJ. Seria pa grabaro

    ResponderEliminar
  15. Esto es muy grave para el Bloc. Toda una juez les ha dicho en una sentencia lo que son.Lo que todo el pueblo de Tavernes piensa y lo que no permiten que se les diga. Chapeau por Gines. Olé ahi tus huevos Gines. Mi mas sincera enhorabuena

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Toda una juez?. Como si quiere ser el Papa con toda su infalibilidad.

      A mi esta juez me indignó cuando empezó a hacer la "gamba" con el tema de los matrimonios homosexuales. ¡Menuda perla!

      Dado que se trata de una sentencia, habrá que acatarla. Pero sólo por respeto al sistema judicial. Que una persona sea juez no la hace mejor persona, ni siquiera la hace justa. Un(a) juez puede ser mal@ y hacer sentencias chapuceras.

      Es lo mismo que cuando te tienes que tragar la decisión injusta de un árbitro. Hay que aceptarlo para que el fútbol funcione

      Eliminar
    2. Esta usted trivializando algo muy serio. Se trata de una sentencia judicial y hay que acatarla y además hay que ser extremadamente respetuoso con los jueces. No trate de frivolizar el tema y desviarlo hablando de gambas, de matrimonios homosexuales, de arbitros de fútbol, de perlas y no se que tonterias mas.
      Aquí hay una cosa muy clara tenemos un equipo de gobierno municipal encabezado por el señor Jordi Juan Huguet que, ellos sabran los motivos, fueron a la caza y captura del anterior jefe de la policia. Como sus socios de gobierno no dijeron nada (son igual de culpables) siguieron y se envalentonaron abriendo expedientes y nombrando un nuevo jefe de la policia sabiendo que lo estaban haciendo mal pues tenian varios informes técnicos que así se lo advertían, pero ellos siguieron adelante.
      Esta sentencia es el primer capítulo de otros que vendrán mas tarde todos relacionados con lo mismo: el acoso y derribo de Ginés y el nombramiento de un jefe de policia a su gusto.
      La sentencia deja clara la animadversión existente, la falta de profesionalidad del instructor del expediente y en definitiva el desastre en la tramitación del mismo, cegados como estaban en sancionar a Ginés.
      Ya vermos como acaba toda esta historia. Tiempo al tiempo.

      Eliminar
    3. No mateu al missatger,q ue facil donarli la culpa a un tercer, en este cas la jutje.

      Eliminar
  16. Hola Gines enhorabona, tindrem q celebraro traguent al " maestro" tu ja saps ki es i fent un xapurrao. De tot cor torne a donarte la enhorabona

    ResponderEliminar
  17. Que no s'entereu, que diu el concejal que amb ells no va la cosa, i el seu informatiu afí que es culpa de la jutjesa que li te mania als sindicats...

    ResponderEliminar
  18. a la noticia diu que 3 mesos del 7 han segut nuls i que ha passat amb els altres 4. Algu ho sap?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els altres 4 també estan recurrits per Ginés, però fins mitjanç de 2014 no eixirà el cas. També esta posat altre recurs contra el nomenament de l'actual jefe de la policia. A Jordi ja li ha esclatat a la cara la primer de les bombes que ell mateix ha fet anant a per Ginés. Ara que es prepare que encara li'n toquen més. Jordi no és tan innocent com volen fer pareixer el seus amics. Ací la justícia ja ha deixat clar que eren arguments subjectius i personals es que s'utilitzaren per voler empapelar a Gines. Ara la papeleta la te Jordi.

      Eliminar
  19. Si l'instructor de l'expedient i els politics tingueren responsabilitats sobre les seues actuacions això no ho hagueren fet ni ho hagueren permitit.
    I ara, paga el Pueblo.
    No estic d'acord que ens tingam que gastar els nostres diners d'esta manera, perque s'actue mal intencionadament. Responsabilitats!

    Podem saber el que ens costa l'expedient?
    Hores de l'instructor (que no deuen ser poques), hores d'altres funcionaris, funcionaris implicats, abogats, procés judicial, politics, desplaçaments, dietes, ...

    ResponderEliminar