viernes, 1 de marzo de 2013

ÉRASE UNA VEZ...UN TRIPARTITO QUE PASSAVA DEL PARKING

Ens comentaven que el parking del Passeig porta uns dies en els que sols potser utilitzat per abonats. Una cridanera pegatina en el pivot on ens trauen els tikets per entrar al parking posa amb ressignació "sols abonats". Així, cada cotxe que tira a entrar al parking i no té la plaça adjudicada ha de fer marxa enrere i oblidar-se d'utilitzar el parking.
És un exemple més del poc interés que el Tripartit té en fer que funcione. Enlloc de posar en alça el parking, el deixen de costat i quan poden trauen el tema afirmant que el parking costa diners i tirant-li la culpa al PP.
No seria millor deixar de culpar a uns i a altres i buscar una solució?
El parking té un gasto però també dóna un servici. Aparcar al centre seria doblement difícil, per no dir impossible, sino estiguera el parking.
Donada eixa realitat, perque el parking cada dos per tres està sols per abonats? No entenem que un simple problema faça que el parking estiga tancat per a la població en general. En Gandia no hem vist mai un parking amb el cartelet "sols abonats".
Tal vegada siga per una falta d'interés del Tripartit de dur un manteniment adequat, de preocupar-se, de tindre ganes de fer-lo anar.
El Tripartit fa una campanya per a utilitzar el parking a falles i els dies abans va i el deixa pràcticament inutilitzable. Això fa que la gent fugisca del parking.
Molta gent s'ha quedat tancada al parking llargs minuts esperant a que un bon policia el traga d'allí. Molta gent ja no entra al parking per por a no poder eixir.
Són situacions que el Tripartit no ha solucionat. Sembla que com si els agradara que no funcionara al màxim el parking per a sempre tindre alguna cosa que tirar en cara a l'oposició.
Res justifica que un dijous, quan el centre és un formiguer de persones, el parking sols siga per abonats. Però res justifica que el divendres seguisca el parking semitancat en un dia on feia temporal i a la gent li venia bé aparcar. Ara vorem este cap de setmana, amb matinal i actes fallers, si el parking es pot utilitzar o una vegada més es perdrà l'oportunitat de donar un bon servici.
El parking semitancat, el centre colapsat de cotxes i les denúncies eixint de l'ajuntament com a xurros.
Fa falta un poc més d'interés per fer que el parking funcione i la gent l'utilitze.

2 comentarios:

  1. Tenen el mateix interes en el parking que en obrir la piscina coberta,ningun.
    Si tots els diners que es gasten en xorraes de festiverns,cavalgates i demes tonteries els invertiren en possar en marxa estes instalacions no estarien una tancada i el parking buit.

    ResponderEliminar
  2. Propietari plaça parking2 de marzo de 2013, 0:53

    El tripartit no vol que el parking funcione.
    Ha renunciat a fer un bon manteniment i a obtindre ingresos dels que no tenen plaça en propietat o alquilada.
    Sols promocionen l'alquiler de plaçes (40 €/mes per alquiler mensual i 33,99 €/mes alquiler anual) a cap lloc diuen el preu de aparcar 1 hora o 1 dia. Si una persona ve de fora creu que es un parking sols per a propietaris i/o abonats i no entra al parking.
    Com no hi ha ingresos li cobren 20 €/mes de manteniment als propietaris que vaen pagar mes de 15.000 € per tindre la plaça en propietat.
    Es un agravi comparatiu el que el triparto ens cobra als propietaris (20 €) amb comparació als que cobra als abonats (33,99€).
    Els interesos dels 15.000€ pagats per una plaça ja son mes de 33,99 €/mes que paga un abonat i damunt els estàn obligats a pagar 20 €/mes de manteniment.

    ResponderEliminar