viernes, 15 de marzo de 2013

ELS SEMÀFORS DE TAVERNES O LA HISTÒRIA INTERMINABLE

Ahir trobarem un nou capítol de "desbarajuste" en els semàfors del nostre poble.
Fallava el semàfor del carrer València i el de la carretera en la mateixa altura.
És altre cas de falta de preocupació pel dia a dia del poble i un tema tan important com la seguretat. Estem en falles, la gent va pel carrer i com els carrers estan tallats encara hi ha més trànsit per la carretera i el govern de Juan seguix sense donar una sol·lució als semàfors.
El semàfor del carrer València és dels mé importants i transitats. Ahir no anava, la gent passava corrent o esperant a que algun bon conductor parara. Els cotxes s'incorporaven a la carretera amb perill i els que passaven per la calçada havien de frenar per facilitar la circul·lació.
Vaja una calamitat. I més cal recordar que en eixe semàfor, en esta legislatura, ja ha sigut gent atropellada pel mal funcionament del mateix.
El Tripartit va cancel·lar el contracte de manteniment dels semàfors. El reprendrà? Va llevar un dels dos semàfors del carrer Divina Aurora perque es va trencar, i ha faltat a la paraula del senyor alcalde, Juan, que va prometre poc després de jurar el càrrec que repararia amb urgència els semàfors.
Han passat quasi dos anys i estem pitjor.
Quan més falta fan els semàfors més es trenquen. El Tripartit ha llevat el manteniment, no porta idea de canviar el sistema de semàfors, però l'impost de circul·lació seguix cap amunt.
Si els semàfors cantaren la muixeranga segur que estarien sempre reparats, però no és així i el poble ha de seguir pagant i aguantar-se sense el manteniment que mereix. Per a cavalcades de 27.000 euros i Festiverns si que hi ha diners, però per semàfors no.

3 comentarios:

  1. Normal que no funcionen be. Els semafors els porta la Regidora Llum la de les empastraes a mogolló,

    ResponderEliminar
  2. Si tingera un poc de vergoña dimitiria.
    Este personatje no esta per a ferse carrec de res,es molt curteta(mes que la manega de un chaleco).posa el nas en tot pero no soluciona res,pareix la huela del visillo ja ja ja

    ResponderEliminar
  3. Amb Llum s'està demostrant que sempre pot fer-se pitjor

    ResponderEliminar