martes, 5 de marzo de 2013

EL TRIPARTIT SEGUIX DUPLICANT ACTES I TIRANT DINERS QUE TANT HA RETALLAT A LA GENT DE TAVERNES

Una antre exemple de descordinació al Tripartit del senyor Juan. Dissabte tinguerem la crida de les falles i a la casa de la cultura altra obra de teatre seguida sense cap èxit per la gent de Tavernes que és la que paga eixes obres.
Encara estem a l'espera de que el Tripartit aclarisca que va costar l'obra El Florit Pensil que va coincidir amb la nit d'albaes falleres.
Ara ens sorpén amb altra contraprogramació que no fa més que malgastar els diners i recursos que paguem tots els veïns.
L'any passat, cada valler va pagar a l'ajuntament de mitja 200 euros més d'impostos que en 2011. Ara ens trobem que en 45 dies el Tripartit ha adjudicat 3 actes culturals a la empresa vinculada amb Magic 6 de Cullera.
No ens han donat la informació del cost de les obres de teatre que quasi ningú ha anat a vore. Ja vos comentem que els impostos enguany seguiran pujant i el Tripartit gastant en el que a ell li creu i on ningú va (la prova estes dos obres de teatre).

3 comentarios:

  1. Soc partidari d'invertir en cultura, però també d'adaptar l'oferta a la demanda i programar més actes del gust de TOTA la gent. Hi ha gent major, hi ha gent que no li agrada el teatre convencional. Abans no es feia, però ara tampoc es fa res diferent, fer teatre+espectacle és pot programar concerts música jove, màgia, humor, monòlegs, provar bonos per a vàrios dies, publicitat al facebook, twitter o mail (açò últim és debades i estem pagant un gabinet de premsa).
    El que solen fer les sales privades, vamos. La cultura ni l'entreteniment no són sols contacontes, teatre i cantautors.

    ResponderEliminar
  2. I vosaltres que feu? Dupliqueu notícies?? Es veu que teniu poques coses que contar...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La coto....... No en duplica cap. Mira tu per aon!!!

      Eliminar