jueves, 21 de marzo de 2013

EL POBLE MÉS BUT QUE MAI, CAMÍ DE DIR-SE TAVERNES DE LA PORQUERA


Des de que està el Tripartit manant ens constarà canviar el nom que tan ens agrada de Tavernes de la Valldigna pel de Tavernes de la Porquera.
Hi ha que vore com estan els carrers del poble. Durant tot el dia d’ahir no es va netejar quasi ningun carrer i ja no val que eren falles.
La neteja del poble durant falles i estos dies després de les festes ha sigut de pena.
Que trist resulta que Tavernes siga un poble amb quasi 2.000 aturats i que estes falles i estos dies el poble siga una porquera. A gent embruta, però si l’ajuntament no neteja aviats estem.
Que li costava al Tripartit agafar a gent per a netejar el poble? Ajudarien als aturats i el poble estaría net. Paguem impostos de valent perque ens netegen tots els dies els carrers i això no passa.
Sembla que per a que t’agafen de peó de la neteja hages de clicar a “M’agrada” en el Facebook del senyor alcalde quantes més vegades millor.
El Tripartit no ha tingut previsió, no li preocupa reduir l’atur i no li importa tindre el poble brut com mai ha estat.
El Tripartit de Juan va retallar 200.000 euros en el servici de neteja i no va baixar ni un euro l’impost que paguem. Ara estem patint eixes conseqüència de la mala gestió del Tripartit, cada vegada Tavernes sembla més una porquera que una ciutat neta.
Ahir tampoc es van reposar els senyals arrancats durant les falles pel vandalisme i la falta de seguretat als carrers. No són importants els senyals per la circul·lació? No són importants per la seguretat de tots? Poc li a important al Tripartit que no els ha reposat.

3 comentarios:

  1. Bruts a soles no, i fosc, el dia de l'ofrena, eren les set de la vesprada i la plaça estava a fosques. Poc els interessa el dia a dia i la qualitat de vida dels veïns a estos del Tripartit.

    ResponderEliminar
  2. Però l'alcalde si que es va saber vestir per a apareixer a la foto amb la fallera major del poble, com si li interesaren les falles!

    ResponderEliminar
  3. L'alcalde es va vestir de fallero perque Perfecto, el seu apoderat, va estar tota la vesprada amb ell i li portaba el tratje per a que no d'arrepentira.
    De pena vore a un alcalde que sempre va teledirigit.

    ResponderEliminar