miércoles, 13 de marzo de 2013

EL MOLÍ VELL DEL PLA JA ESTÀ OBERT, ALTRA OBRA QUE PROVÉ DE LA LEGISLATURA DEL PP

El passat cap de setmana es va inaugurar oficialment el Molí del Pla. El Tripartit s'encarregava de fer la inauguració i no posava el mateix interés en reconéixer que és una obra que li ve per les gestions en la passada legislatura.
Portem quasi dos anys de Tripartit i el Molí s'inaugura ara. Fent un poc d'història trobem que en 2008 l'ajuntament, en mans del PP, començava a fer estudis sobre l'estat del molí. Es comprava este edifici, que estava en mans privades, i s'aconseguia una ajuda de la Generalitat de 200.000 euros per restaurar-lo.
Les obres començaren, es van allargar pels estudis que es feien al molí i va vindre el Tripartit.
Ara, quasi dos anys després, s'ha inaugurat. Segur que el Tripartit s'ha fet la foto, però fent honor a la veritat, s'ha de dir que totes les gestions i tots els diners per recuperar el molí venen de l'època del PP a Tavernes. Eixos mèrits els reconeixerà el Tripartit?
El Molí encara és una de les obres que s'arrastren del govern del PP. Igual que va passar amb el Parc del Cantalot, els camps de gespa de futbol 7, la remodelació de l'avinguda de la Marina...
Ara encara està bevent el Tripartit de les obres que va aconseguir el PP. Sols falta que ara comencen les orbe promeses pel Bloc en campanya electoral. Ens referim a acostar l'estació de trens al poble, fer la ciutat de l'esport o llevar la línia d'alta tensió. Algú sap quan començaran este obres promeses pel partit de Jordi Juan?
Ja tenim el molí obert, esperem a que el Tripartit aclarisca quina serà la funció definitiva del molí. Han passat quasi dos anys i no han sabut dir-nos quin futur li donaran a este element patrimonial.

4 comentarios:

  1. Que no os habeis dado cuenta que la estacion del tren Ya está casi en borderia? Dentro de un año Ya la tenemos aqui en el pueblo . Gracias a los esfuerzos de nuestro gobierno local.

    ResponderEliminar
  2. El BLOC de Tavernes ya no tiene programa electoral. Lo ha quitó de su página web al ver las mentiras que había prometido y compararlo con lo que no está haciendo

    ResponderEliminar
  3. tranquilos que lo utilizaran para las juergas de su partido,asi no vemos las borracheras que cojen.
    ó pasara como en el parquin que mucho criticar pero los coches de ellos están aparcados en el y seguro que gratis.
    se confundieron en el escrito,no era traer la estación a Bordería,era llevar Borderia a la estación ja ja ja ja ja ja.

    ResponderEliminar
  4. Almenys a este acte si han convidat a l'opisició.

    ResponderEliminar