sábado, 16 de marzo de 2013

ARRIBEN ABANS LES FALLES QUE L'AJUNTAMENT

S'ha afanyant més la gent a apanyar-seles conduint amb sentit comú que l'ajuntament senyalitzant les noves direccions de les falles.
El casals porten dies montant i preparant la festa. És gent treballadora que ha d'aprofitar els ratets per anar preparant la infraestructura de cada falla.
Una vegada més l'ajuntament actuava tard. Ja estaven totes les falles en marxa i encara no estaven els carrers preparats.
El veïnat, utilitzant el sentit comú, anava conduint i adaptant-se a les noves condicions de la circul·lació.
Després, quan ja estava tot en marxa, és quan ha arribat la senyalització dels carrers de forma oficial segons l'ajuntament.
Han tardat tant en preparar-ho que ha quedat clara una total falta de previsió dels nostre governants.

5 comentarios:

  1. Segurament elsmde les falles no havien avisat en prou antelacio de la festa, com els va passar els de San Antoni. Menos mal que hara no han retrassat les falles.......

    ResponderEliminar
  2. Lo que pasa es que al que no li agra les falles se les te que tragar.

    ResponderEliminar
  3. Si, i al que no li agrada el festivern tame sel te tragar.
    Com tantes coses inventades per el bloc per alimentar als seus.

    ResponderEliminar
  4. Per anar al carrer Juan d'Austria des del' Passeig Colon, era precís anar contrasentit en el troçet que circunvala per darrere la finca de correus: Doncs bé, s'han acabat les falles i no han sigut capaços de senyalitzar-ho .

    ResponderEliminar
  5. Ventilador,algú s´atrevirá a preguntar al Ple, lo que ens ha costat als veïns, les falles..?, Neteja, policía, tall de carrers( per cert hi ha una ordenança que regula el preu), bombers, reordenació del transit etc, etc?

    Tal volta l´oposició demane les despeses com va fer amb el festivern, aixi tot podem veure en que ens gasten el nostres impostos

    ResponderEliminar