viernes, 22 de marzo de 2013

AL TRIPARTIT NO LI HAN SENTAT GENS BE LES CRÍTIQUES DE LES FALLES


UN AMIC ENS HA ENVIAT ESTA NOTA I LA VERITAT ÉS QUE NO TÉ DESPERDICI PER DIR VERITATS CLARES:
Ens ha sorprés com la Cotorra de la Vall ha atacat a la Falla la Via per la crítica que ha fet en falles, com a posat en dubte el seu premi a la millor crítica local.
La Cotorra ha volgut marcar d’un color polític a una falla concreta. Típic dels radicalismes als que estan acostumats amb el partit que s’amaga darrere d’ells.
Eixe absurde és com atrevir-se a dir que com el president de la Junta Fallera és familiar de una persona en la llista del Bloc, la junta ja és del Bloc.
En totes les falles hi ha gent de tots els colors polítics, i molts més que no saben ni volen saber de política.
Precisament l’encarregada de la crítica en la Falla la Via no és massa del PP, tot al contrari. Una altra clavada de pota.
Són capaços de criticar una falla per un premi i a la vegada enviar al seu líder a fer-se una foto en la mateixa falla. La qüestió pel Tripartit és fer-se fotos.
Per cert, més descabellat és per part del Tripartit donar 1.000 euros al premi a  l’ús del valencià i retallar-li 4.000 euros a les falles.
Les falles han criticat les coses criticables, i quan u està al govern ha d’assumir que falla, i el Tripartit està fallant més que una escopeta de fira, i això que no estan fent gestió ni cap cosa, es dediquen a fer el dia a dia en l’ajuntament i prou.

4 comentarios:

  1. Les viritats com a punys. No puc afegir ni llevar. CHAPEAU.

    ResponderEliminar
  2. A cada vegada mes i mes norcoreans.

    ResponderEliminar
  3. tens tota la rao (anonim)deuriem fer una plataforma en contra del tripartit,aixna trauriem tots els draps bruts dells (que no son pocs)ya nia prou UNINMOS.
    que la unio fa la força.
    DIMISIO DIMISIO DIMISIO DIMISIO

    ResponderEliminar
  4. que jo sàpiga, almenys una de les encarregades de la crítica de la falla la via, ANAVA A LA LLISTA DEL BLOC. Si encara els pareix que tota la falla pertany al mateix partit polític per les crítiques que han rebut, és que tenen esentit de la argumentació per a saber acceptar les crítiques rebudes, que al fi i al cap, formaven part de la sàtira.

    ResponderEliminar