miércoles, 10 de diciembre de 2014

JORDI JUAN VOL QUE 5 REGIDORS MANEN SOBRE ELS 17 QUE FORMEN LA CORPORACIÓ

Tots, menys els cotorrins, coincideixen en que valent-se de la llei, l'alcaldia nacionalista vol perpetuar-se en el govern i mantindre la cadira de poder siga com siga.
Ni és moral, ni ètic ni normal que un partit amb 5 regidors faça tot el posible, encara que no siga moral, per mantindes al poder.
L'alcalde vol seguir manant i damunt anar de víctimas. Però tots sabem que és l'alcalde el culpable de no ser capaça de mantindre un govern, de donar estabilitat al poble quan més falta li fa.
Primer es va carregar a Karina, ara als socialistes. Se'ls carrega quan li demanen que els tinga presents en el pressupost.
Karina demanava més diners per polítiques socials i el PSOE fer un mur de contenció que separara el riu i el poble perque no es podruiren inundacions.
L'alcalde no els va voler escoltar, encara que les seues demandes eren normals i preferia fer una minipista d'atletisme o una grada en el camp del Vergeret.
Vorem quins camins dóna la llei perque el futur del poble es decidisca, però l'alcalde ja ha mostrat la seua manera de ser. No ha sigut gens dialogant, ni comprensiu. Ha dirigit en autoritat i pareix que oblide l'essència de la democràcia.
Tavernes mereix una estabilitat, no un minialcalde amb cinc regidors que vol manar coste el que coste.
Fem una enquesta, eixes que tan agraden als nacionalistes, a vore la gent que prefereix i veu més normal:
Fem un mur perque el riu no se'n isca o una minipista d'atletisme?
A vore que diu la gent.
Juan vol la minipista i per això s'ha carregat a tots els que tenia al costat i s'ha quedat sol.
En democràcia cal treballar en equip o majoria donada pel poble. Les dictadures depenen d'un reduït número de gent o una sola persona. Volem que Tavernes siga una democràcia, no un "cortijo nacionalista".

6 comentarios:

  1. El PP i el PSOE han de pactar per aprobar uns pressupostos bons per Tavernes i fer fora a Compromís que és minoritari.

    ResponderEliminar
  2. Ara s'ha demostrat realmente que Jordi no és un bon cap de representació. On esta eixa persona que va vendre al poble que consensuaria en tots els grups politics? Jordi te s'ha vist el plumero i no el de la cotorra precisament.

    ResponderEliminar
  3. el PP, si no renova 5 dels 8 regidors, i compta amb el vot del PSOE, no pot presentar cap moció :-) o :-(
    el temps ho dirà

    ResponderEliminar
  4. no hi ha més ceg que qui no vol vore, s'ha dit fins a la extenuació, que el projecte del mur està en camí, i que confederació, que es qui te competencies per a actuar, harà de dir alguna cosa al respecte, i igual no ha de pagar-ho tot Tavernes

    ResponderEliminar
  5. Lo que Jordi vol és anar a Valencia i deixar l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. La minipista no la vol ni el club d'atletisme. La grada del Vergeret serà pels dos mil que van tots els diumenges i no tenen on seure.
    Diners ben invertits.

    ResponderEliminar