miércoles, 3 de diciembre de 2014

JORDI JUAN SERÀ EL CANDIDAT DEL BLOC A LES ELECCIONS, PERÒ QUE HI HA DE VERITAT AMB ELS PACTES QUE ES COMENTEN?

Jordi Juan va anunciar que serà el candidat que el Bloc portarà a les eleccions municipals. Ja va ser el candidat en les passades eleccions on el Bloc va ser la segona força política més votada, per darrere del PP, i on el Tripartit li va donar l'alcaldia entre llàgrimes i coaccions al més pur estil de Nàpols.
Ara repeteix com a candidat després de governar i havent demostrat que no ha sigut capaç de controlar el govern, no ha fet inversiones, ni polítiques locals de treball efectives i havent pujat la contribució.
Però el que més ens crida l'atenció és que per ahí va dient-se que un vell militant d'EU està menejant una plataforma i es diu que ja ha parlat amb Jordi per pactar si trauen representació.
Encara falta mig any per eleccions i ja es diu açò obertament?
Un clar gest de por per si ha d'amollar la cadira d'alcalde que en el seu cas ens costa als del poble 50.000 euros a l'any.
Per enmascarar estos pactes, en alguns cercles nacionalistes es diu que si el PP o el PSOE pactaran. Pel que nosaltres hem sentit d'això no hi ha res, tot boles al més pur estil de Nàpols per tirar balons fora i despistar, un esport que li agrada molt a Juan.

3 comentarios:

  1. JJ ja porta + d'un any pactant amb EU per si no té majoria absoluta oí així tindre un company de govern qui poder controlar ja que amb els del PSOE no ha pogut controlar. El PSOE de segur que ni a nivell local ni nacional pactara amb el PP.

    ResponderEliminar
  2. Jajajajaja. .. Ventilador, des del carinyo, vas pegant palaes de sego en aquest tema, com la gent del diari de Tavernes, a una informació semblant de fa un parell de dies......

    ResponderEliminar
  3. Eduardo Bononad vol afonar a Esquerra Unida amb les seues ganes de manar en la sombra.

    ResponderEliminar