martes, 16 de diciembre de 2014

TOT EL POBLE HAURÀ DE PAGAR 5.000 EUROS PER SER L'ALCALDE UN CABUT EN FER UN PLE EXTRAORDINARI

Si a la prensa Jordi Juan va despotricar el PSOE, ara li ha tocat al nacionalista haver de tragar-se-les.
Donde las dan las toman, i Victor Borrás li ha contestat a Jordi en altra entrevista a Les Provincies on deixa ben clar com es senten d'enganyats els socialistes per part de l'alcalde.
Borrás explica que tot el poble haurà de pagar ara 5.000 euros que és el que val fer i preparar el ple en el que va tirar als socialistes.
Juan savia que els pressupostos que ell presentava en solitari no anaven a prosperar, que no servien per a res, i tot per no voler parlar amb la resta de grups per arribar a un acord. Juan va voler seguir, cabut i cabut, sabent que no tenia raó i que no anava a imposar-se el seu criteri per damunt de la majoria.
L'alcalde va fer el ple i el PSOE es va abstindre en els pressupostos i el PP li votava en contra. Els pressupostos no s'aprovaven i el ple no servia per a res. 5.000 euros que paguem tots i que no han servit per a res.
Si l'alcalde volia tirar als socialistes sols li calia valentia i no montar un teatre de ple que no anava a cap lloc per acabar tirant al PSOE. Sabia que el pressupost no anava a eixir i en lloc de no fer el ple i cessar al PSOE va preferir fer un ple i ocasionar un gasto de 5.000 euros que paguem entre tots.
Per que no els paga de la seua butxaca si ja li havien dit dies abans que no li aprovarien un pressupost sense diàleg i consens?
Un alcalde no ha de jugar a la política amb diners del poble.
En l'entrevista al diari Borrás li diu ben clar a l'alcalde que li queda gran l'ajuntament, que no és de fiar i que ara vol estar en la llista de la Generalitat per pegar a fugir del poble.
Si en el poble ha desfet el govern, en la Generalitat Juan potser un espectacle. A la Generalitat fa falta gent de diàleg i no gent totalitaria.

2 comentarios: