viernes, 19 de diciembre de 2014

EN NADAL EL GOVERN DE JUAN S'OBLIDA DEL PARQUING I ELS COMERÇOS

El govern de Juan no ha preparat cap campanya de Nadal pel pàrquing i dóna així l'esquena al comerç local i al Marcat.
La falta d'interés del govern nacionalista en el pàrquing sols s'explica en que ho fan a posta. Tot això i més en una nota que ha fet el PP

NOTA DEL PARTIT POPULAR
El Partit Popular de Tavernes creu que el govern de Jordi Juan està descuidant voluntàriament el servei del pàrquing del Passeig del País Valencià i perjudicant així els comerços de la ciutat i el Mercat Municipal. No s’entén de cap altra forma que no haja dedicat el govern municipal les mínimes atencions al pàrquing.

Des de fa mesos que l’ajuntament disposa d’una modificació de crèdit de més de 50.000 euros per a canviar tot el sistema d’accés al pàrquing, inclòs la reparació del caixer. El passat estiu la regidora Llum Sansaloni afirmava que, després de mig any, estaven acabant el pleg de condicions per canviar este sistema del pàrquing.

Estem a punt d’acabar l’any i encara no hi ha notícies de les millores que tota la corporació municipal va aprovar per millorar el servei del pàrquing. Ha passat un any i seguim sense solucions.

Tant de retard és inexcusable, esperem que l’alcalde done una bona explicació de per què té els diners i porta mesos i mesos sense atendre el pàrquing.

L’única idea que pot amagar-se darrere de tanta ineptitud és la intencionalitat. El Bloc-Compromís no vol atendre el servici del pàrquing i vol fer vore a la gent que no funciona igual que no ha tingut cap interès en estos quatre anys de donar una solució a la piscina coberta.

El Partit Popular recorda que el pàrquing és un servei vital per a la ciutat i el seu comerç. Mentre el govern nacionalista té el pàrquing obert sols els matins de dilluns a divendres està perjudicant el comerç i la qualitat de vida dels veïns i sense donar una solució de aparcament.

Arriba Nadal i el govern ha sigut incapaç de preparar una campanya amb bonificacions per aquells usuaris potencials del pàrquing. Deuria d’haver treballat per fer una campanya que beneficiara a la gent que acudeix al centre a fer les seues compres, les seues gestions o simplement per potenciar-ne l’ús en unes dates molt significatives.

En falles el pàrquing estava tancat, en Nadal també i fent això el govern del senyor Juan li dona l’esquena als comerciants, al Mercat Municipal i al seus veïns.

El Partit Popular exigeix a l’alcalde que es pose les piles de una vegada i faça la faena millorant el servei del pàrquing després de tant de mesos de retard.

Demanem que el govern treballe amb planificació, que prepare campanyes i iniciatives que potencien el pàrquing i no el tinguem en un ínfim ús com fins ara ha fet el govern nacionalista descuidant-lo. No potser que vinga Nadal i el pàrquing estiga quasi tot el dia tancat per desinterès del govern nacionalista.

El pàrquing és fonamental per al comerç de Tavernes. Potser una clau mestra per ajudar els comerços i potenciar les compres a la nostra ciutat.

El pàrquing és vital per a la qualitat de vida dels veïns. Més de cent vehicles estacionen allí i cal potenciar el lloguer o compra de places. Sense el pàrquing no hi hauria prou lloc per aparcar ni circular pel centre de la ciutat.

El pàrquing ha d’estar obert el màxim possible, i no com ara que té un horari ridícul. Tot per falta d’interés del govern de Jordi Juan.

 

1 comentario: