martes, 23 de diciembre de 2014

PER QUE MATAR LA MAR A CAP D'ANY?

Els més majorets conten que a cap d'any a la platja hi havia molt d'ambient. Pubs i restaurants es guanyaven un euret el dia 31 i els venia molt bé per acabar un any després de mesos de l'estiu.
La gent es quedaba a dormir als apartaments, joves tenien els seus espais, el poble estaba tranquil i la platja animada. Tots estaven contents
Això ha passat a la història.
Ara l'ajuntament no dóna opciones. Sols hi ha una aposta que és el Festivern. Quin mal té preparar alguna cosa a la mar? Fer una alternativa més barata que els 16.000 i molts més euros que ha posat l'ajuntament en el Festivern? O per que no s'ajuda a la platja en cap d'any?
Són preguntes que no tindran cap resposta per part del govern de Juan.
Tenim molt exemples de política nacionalista on es diu "si no estàs amb mi, estàs contra mi". Que li ho diguen al PSOE, a Karina o als projectes que el Bloc ha oblidat sols per no ser seus.
Tot el que no siga Festivern no està recolzat pel govern de Juan.
Tindrem un Festivern amb gent i una platja morta. Per que matar-la?
No veiem perque no es poden donar alternatives al Festivern, que va dirigit a un públic molt marcat. Un ajuntament ha de promocionar diversitats. I això al govern de Tavernes no passa, sols hi ha una línea d'adoctrinament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario