viernes, 12 de diciembre de 2014

UN MINIALCALDE NO HAURIA DE DIMITIR?

Tavernes ocupa portades i portades als mitjans de comunicació. Pero no per futures inversions o grans polítiques. Al contrari. Destaquem per dur les analítiques en un remolc, i ara per l’actitut de l’alcalde trencant per dos vegades el seu propi govern.


Tot açò fa que ara tinguem un minialcalde. Minialcalde perque sols té 5 regidors dels 17 que hi ha i vol manar com siga apegant-se a la cadira


Minialcalde perque volia un pressupost amb una minipista d’atletisme que ningú va recolzar, però així i tote ll es va encabotar en presentar un pressupost i es va quedar sol. Enlloc de repensar, va cessar als regidors socialistes com ja va fer en Karina.


Minialcalde perque no té massa paraula. En un ple va dir que cessava als regidors del PSOE i que se sometria a una qüestió de confiança per demostrar que no s’apegava a la cadira. Passen els dies i la qüestió de confiança no arriba perque no pareix que siga massa legal. Ara hauria de despegar-se de la cadira seguint la seua paraula? Un alcalde té paraula, un minialcalde té miniparaula.


Mini també perque té els servicis de neteja al mini i el poble està superbrut, mini perque té minipreocupacions pel manteniment del poble i el tenim que dona pena i abandonat. Mini perque en mes de tres anys hem tingut unes poques miniinversions i gràcies a la Diputació que les ha donat com fa amb tots els pobles.


Llegíem una entrevista de Gimeno en Les Provincies a Jordi Juan. Anem a repassar algunes de les respostes:


PREGUNTA: Haciendo autocrítica ¿considera que Compromís tiene parte de culpa en la ruptura del gobierno?


RESPOSTA DE JUAN: Nadie es perfecto y asumimos la parte de culpa que podamos tener, pero que quede claro que durante este proceso he padecido, lo he pasado mal al ver que unas personas que habían depositado su confianza en mí, la retiraban.


VENTILADOR: Vos heu fixat? No ha dit res en clar sobre que té culpa el Bloc. Una vegada més tira balons fota i tot és culpa dels altres. Juan vol anar de víctima. Pobret, ens costa uns 50.000 euros a l’any al poble i vol que li tinguem llàstima. Ell ha provocat el desgovern perque ell era l’encarregat de dirigir-lo. Si Blesa isquera dient que amb les preferents ho ha passar molt mal fliparíem. Ara toca flipar amb Juan.


FRASE DE JUAN: Lo que no contemplo es la dimisión.


VENTILADOR: Vosté va dir en ple que no volia apegar-se a la cadira. Té un govern en minoria, que s’ha trencat dos vegades, no té pressupost, anuncia que farà una qüestió de confiança i ara no la fa, ens ha pujat la contribució des que manava el PP… Segur que no deuria de dimitir?


PREGUNTA:Si no superara la confianza, se podría plantear una moción de censura ¿Cree que el PP, el PSPV y la edil no adscrita Karina Vercher pueden llegar a un acuerdo?


RESPOSTA DE JUAN: Creo que los partidos de la oposición deben ser coherentes en lo que dicen. Me acusan de ser un dictador y que no quiero hablar con nadie. Si ellos son tan dialogantes deberían hablar entre ellos. Si tan similares eran las enmiendas del PSPV y PP deberían juntarse y presentar una alternativa. No es responsable de su parte que no den la confianza y no presenten una alternativa. A ver si ellos son capaces de hablar y llegar a un consenso


VENTILADOR: Tots estan d’acord en un presupost similar menys el Bloc. La resta de partits estan d’acord en el que Tavernes necesita, però Juan no vol escoltar. Eixa actitut és molt propia de dictadures.


FRASE DE JUAN: La valoración del pacto es positiva, el ayuntamiento ha cambiado, según mi parecer, de forma más adecuada. Se han mejorado servicios, la atención a los ciudadanos, hay transparencia y participación


VENTILADOR: Este senyor viu a Tavernes? L’ajuntament sí que ha canviat. Tot són portes tancades, enfrontaments de govern, pactes trencats, amics de l’alcaldia sempre pululant per l’ajuntament. Que es donen millors servicis? El poble està brut i descuidat. Abans passaven a pels trastos tots els dies, ara sols dos dies. Passava el camió per arruixar els carrers, ara ja no passa ni es netegen els contenidors com cal. Hi ha una plaga de rates, ratolins i panderoles i Juan vol destinar menys diners a desratització. Hay transparencia y participación? Si vosté s’ha carregat el govern per no aceptar la participació! Si encara estem esperant que ens expliquen perque el Festivern tindrà una aportació de l’ajuntament de 16.000 euros.


FRASE DE JUAN: En el pleno y después siempre he dejado una puerta abierta a que se reconsideren las posturas y el pacto pueda seguir.


VENTILADOR: Si va ser ell qui va cessar els regidors del PSOE sense avisar i en el mateix ple als segons d’abstindres en la votació. Com pot haver així una porta oberta al pacte?


En resum: Superfarses d’un minialcalde

No hay comentarios:

Publicar un comentario