sábado, 27 de diciembre de 2014

LA VERITAT ÉS QUE UNS ESTAN DE VACANCES I ALTRES CAIGUENT-LOS LA CASA

Hui trobem a les Provincies que Borrás acusa al Bloc d'anar molt lent en el procés final per adjudicar les vivendes socials dels carrers Simat i Benifairó.
Borrás explica que quan va ser expulsat del govern per Jordi Juan les vivendes estaven acabades de reformar i tots els tràmits cumplits.
Han passat els dies i les vivendes encara estan per donar a les famílies que les necessiten.
Els socialistes creuen que el Bloc va massa lent en els tràmits i esperen que eixe retard no siga perque l'alcalde està de vacances i vol estar ací per fer-se la foto quan es donen les vivendes.
Recordem que Borrás era el regidor de benestar social, i que la Generalitat va cedir quatre vivendes protegides perque l'ajuntament les acondicionara per entregar-les a famílies del poble amb pocs recursos.
Borrás va acabar i estaba tot fet, però hui és el dia que les famílies no saben res de les vivendes socials.
Els amiguets del Bloc han eixit a protegir-se i a gastar l'habitual tàctica de tirar balons fora i dir que la culpa és d'altres.
Els nacionalistes diuen que l'adjudicació depen de la Generalitat i que és esta la que està tardant.
Per tant, el mèrit de les viviendes serà de la conselleria? Convidaran al conseller a l'entrega de les vivendes o serà l'alcalde qui voldrà eixir en la foto?
Siga com siga, un bon alcalde mai se'n aniria de vacances sense tindre acabat o presionar on fera falta perque 4 famílies del poble tingueren les seues noves vivendes, i més en Nadals.
Com pot estar u de vacances i la gent patint sense casa? El lloc de l'alcalde està en acabar els tràmits i anar les vegades que faça falta a València a donar pressa perque les vivendes s'entreguen ja.
Si estan acabades i tot tramitat, per què no es demana o es dóna pressa perque la gent disfrute de sa casa?
Millor anar-se'n de vacances i els altres ja s'apanyaran. La veritat, siga de qui siga la culpa ÉS QUE L'ALCALDE ESTÀ DE VACANCES I LA GENT DEL POBLE EN CASES QUE ES CAUEN.
No seria la primera vegada que el Bloc intenta culpar a altres del que no li convé, i busca tindre glòria on no li toca.
Vos posem un exemple, encara que hi ha molts. Les falles cobraren fa uns dies la cavalcada de reis i el Bloc acusava a Borrás de tardar, però després el socialista li va demostrar que era l'alcalde qui encara no havia sigut capaç de fer possible que es firmara el conveni faller fins a octubre que permitia pagar la cavalcada de feia un any.
El Bloc va ser capaç de retardar el lliurament del Parc del Cantalot per a distanciar-lo del temps de govern del PP. Va ser el PP qui va fer eixe parc, però el Bloc es va esperar mesos després d'estar al govern per a inaugurar-lo.
El Bloc diu que han fet la placeta del Tio Julio. Però eixa placeta l'ha pagat Diputació. Ahí no diu que el mèrit és de Diputació i l'alcalde s'ha fet moltes fotos en esta plaça.
O el pitjors. Recordeu els 900.000 euros que el PP va deixar per inversiones i que l'alcalde va tornar als bancs i han impedit tindre ja el taller d'ADISVA, el col·lector de la platja o moltes més obres. Tot per no dir que eren diners deixats pel PP.

1 comentario:

  1. No olvides el retràs del reten que ja ha costat més de 150.000€.
    Diuen que el més de gener s'inaugura.

    ResponderEliminar