sábado, 13 de diciembre de 2014

I EL PLENO DE HUI? L'ALCALDE NO HA AVISAT QUE NO ES FEIA

Ens han contat que a les 13 hores estaven a l'ajuntament de Tavernes tots els regidors de l'oposició per acudir al ple que l'alcalde va anunciar el dimecres en el ple.
El dimecres va dir que dissabte hi hauria ple a les 13 hores per sotmetre's una qüestió de confiança com a alcalde lligada als pressupostos de 2015.
Hui han anat els regidors del PP, PSOE i Karina Vercher però s'han trobat amb les portes del saló de plens tancades. Els regidors de Compromis no han aparegut.
L'alcalde no ha comunicat que el ple no es feia. Ell ja ha anunciat de veu altres convocatòries com ho va fer en la Junta de Govern que va aprovar els pressupostos de 2014.
Ara no ha cumplit el que va dir en el ple de dimecres de fer el ple en dissabte, però tampoc ha sigut capaç d'avisar els regidors de que no hi havia ple.
Ningú sap que dirà o farà ara l'alcalde que va anunciar la qüestió de confiança. Sembla que no és egal plantejar una qüestió de confiança l'últim any abans d'eleccions. Ara que farà Juan? Dimitirà? O seguira anclar a la seua cadia de poder?
S'ha quedat tot sol. Ell sol. Tots els regidors estan en la seua contra, inclòs dos opcions polítiques com són el PP i el PSOE.
La veritat és que l'alcalde ha faltat al respecte a la resta de regidors en no avisar-los que no es faria el ple. Ell va anunciar públicament que dissabte hi havia ple a les 13 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario