lunes, 29 de diciembre de 2014

EL GOVERN DE JUAN NO AMPLIA L'HORARI DE LA BIBLIOTECA PELS EXÀMENS

Hem rebut un comunicat de Noves Generacions del PP que posen de relleu que el govern de Juan no ha previst ampliar l'horari de la Biblioteca front l'arribada d'exàmens universitaris.
Ni tan sols un parell d'hores més.
Estos són els que volen agafar la bandera de l'educació, però a l'hora de la veritat no fan res. En la passada legislatura el PP ampliava l'horari de biblioteca perque els estudiants pogueren anar allí.
Ara amb Juan com a alcalde, ni s'han enrecordat.
Hi ha diners per Butifarres, Festiverns o parcs canins. Però pels estudiants res de res.
Ací teniu el comunicat que ens ha arribat:


Altre any, tancat per exàmens

Els i les estudiants de Tavernes tornen a tindre limitat un any més un servici de biblioteca poc ajustat a les seues necessitats.

Des de l'inici de la legislatura, les Noves Generacions del PP de Tavernes han demanat al govern que presideix el nacionalista Jordi Juan una adequació del servici de la biblioteca a les necessitats dels i les estudiants del municipi. En repetides ocasions han reiterat que aquest servici municipal ha d'estar a disposició de la població un major nombre d'hores, no sols en període d'exàmens, sinó també setmanes abans de preparació. L'any passat, com ens han assenyalat,  “aconseguiren que les nostres demandes foren escoltades, no obstant això, aquest any ens trobem una vegada més les portes tancades”.

L'ampliació de l'horari de la biblioteca en època d'exàmens s'ha de realitzar des de l’inici del nadal, ja que a Tavernes, són nombrosos els joves que comencen a preparar-se les proves del mes de gener. Els alumnes universitaris que hi ha a la població i aquells que estudien oposicions, han de tindre garantit un espai públic com és la biblioteca municipal on poder dedicar un major nombre d'hores d'estudi, a més del material i recursos que es troben a aquestes instal·lacions municipals. No demanem un horari de 24 hores com teníem a l’anterior legislatura popular en època d’exàmens de juny i juliol, sinó sols una ampliació d’unes quantes hores entre setmana i dissabte amb un horari aproximat de 9 a 21 hores i el diumenge de 9 a 14 hores.

Els joves populars, no entenem com un govern compost per una gran quantitat de mestres no té en conter aquestes demandes dels joves vallers, ja que com a mestres haurien de saber a la perfecció quan comença i quan acaba el període d'exàmens".

Per últim, les Noves Generacions proposen que els responsables de les instal·lacions de la biblioteca durant l'ampliació del seu horari no siguen els mateixos funcionaris a través d'hores extres com passa en altres departaments, sinó que siguen els mateixos joves de la localitat que es troben desocupats, els que a través d'un programa d'ocupació juvenil, ocupen aquesta tasca.

 

4 comentarios:

  1. El PP (com tu dius) no deuria presumir tant de prendre's seriosament la educació perque jo recorde que quan era joveneta anàvem a l'institut en mantes, ens reuniem amb ell per a demanar-li que per favor ens tirara una mà. Fins i tot, un matí es va esfondrar el sostre de la biblioteca.

    Per no parlar de Festiverns. Per que si vols parlar de Festivern no complit, parlem. Ahir vaig veure una notícia dient que altra vegada s'ha promés un Festivern a la platja i, de nou, ens hem quedat sense (i clar, açò en el PP no passava, oi?). Fa uns anyets (quan sí estava el PP) es va prometre una discomòbil a la platja. Però de eixa no parlaràs, no.
    He de dir que igual he parlat del PP com podría haver posat qualsevol altre partit, però com has dit tu PP, doncs PP.
    Jo el que defenc és que Jordi ho ha fet (i està) fent-ho molt millor que molts en anys. Ha comès errors, sí. Però alguns n'han fet de pitjors i no els traem tant a airejar.
    Bè. Feliç any nou!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amiga joveneta. Voldria fer-te unes apreciacions. En primer lloc, a l'institut feia fred perque la caldera no anava, i seguix sense anar bé estant Jordi Juan. Almenys amb Manolo Vidal ES VA FER UN NOU INSTITUT, TOT NOU. Amb Juan no s'ha fet res.
      Abans del Festivern la platja tenia molt d'ambient i el gasto i les molèsties eren menors. Ara sols fan Caixa quatre bars i Mercadona. A la resta del poble no li apleguen més que gastos i molèsties. Crec que si es fa el Festivern s'hauria de poder donar una alternativa.
      El que no és normal és que en els nassos de tots trobem gent fumant drogues, bevent més del que toca, i orinant pel carrer.
      El PP va fer moltes infraestructures pel poble (Cuartel de la guardia civil, institut, ampliació del centre de salut, asfaltat de camins i carrers, col·lectors...) fins ara Juan no ha fet res, i diners sí que hi ha. Et recorde que hi havien 900.000 euros per fer el col·lector de la platja o el mur del Vergeret i que Juan no els va gastar per fer eixes obres tan necessàries.
      Juan ha fet molta propaganda, però parat a pensar, d'inversions sols les que venen de la Diputació. Feliç any!

      Eliminar
  2. A més del mal servici pel que fa a horaris, la meitat de les vegades que he anat a la biblioteca el servici de WIFI no funcionava. Una ruïna!!

    ResponderEliminar
  3. Per als del poble tot tancat i per als del festivern tot obert! claro que siii

    ResponderEliminar