jueves, 4 de diciembre de 2014

CONCURS DE PAELLES EL DIA 31 DE DESEMBRE A LA PLAÇA MAJOR?

De pedra ens hem quedat quan hem vist que en la programació cultural de desembre posa que el dia 31 es farà un concurs de paelles en la plaça Major.
Suposem que serà una de les activitats del Festivern.
Ens extranya molt que els del Festivern si que puguen fer les paelles en la plaça Major i les falles o la gent del poble haja d'anar a altres llocs.
Estarem espectants a vore que ens expliquen, de moment ens deixa gelats esta ocurrència.
Justament en la plaça on l'any passat furtaren la bandera d'Espanya davant els nassos de la policia, a plena llum del dia, durant el Festivern i sense que la policia detinguera a ningún. Per cert, que per les xarxes socials corria una foto de com prop del Festivern es cremava una bandera d'Espanya tampoc sense que passara res.

7 comentarios:

  1. Amb lo be que estàn els del Festivern per Marjaletes i pel Vergeret i ara els porten a molestar i a embrutar pel centre del poble.
    #JordiDimissió

    ResponderEliminar
  2. El concurs serà a l'hora de dinar. El veïnat estarà desvanit. Visca Jordi, visca el Festivern i visca que facen el que els done la gana

    ResponderEliminar
  3. I els que anem allí a cel.lebrar les campanades qué, ni això com fa dos anys o allí tots juntets i ben fumats ? que poc trellat !!!!

    ResponderEliminar
  4. Mentres no facen mal , per mi perfecte , amunt Jordi i que tres dies més alegres per a tavernes gent per tot el poble

    ResponderEliminar
  5. Si tan bona és la festa per què no porta Jordi als del Festivern a fer les paelles a la porta de sa casa?

    ResponderEliminar
  6. Jornada de portes obertes dels veins de la plaça, per a que tota esta gent puga anar als wc i a mes a mes puguen dinar dins de les cases, perque dic jo... Si tota esta gent fa la seua paella, a on se la menja? La plaça l'han ampliat i jo no m'enterat?

    Jajajajaja

    Jordi eres un crack, el cap sols vos aprofita per a portar sombrero.

    ResponderEliminar
  7. Estic desitjant vore el pasacarrer de la gent del festivern amb les bombones de butà, o les faran en llenya?

    Jajajajaja tot un misteri.

    ResponderEliminar