miércoles, 19 de noviembre de 2014

ALC-FALLER A LA FUGIDA

S'alça el teló i apareix un alcalde saludant a una fallera.
Cau el teló.
S'alça el teló i apareix la fallera esperant un ram i a l'alcalde corrent cap a fora.
Com és diu la pel·lícula?
Alc-Faller a la fugida
Això és el que va pasar dissabte a l'exaltació de la fallera major del nostre poble.
L'alcalde va simular eixa pel·lícula on Julia Roberts eixia fugint quan li parlaven de boda, però en este cas amb fons faller..
El nostre alcalde es va passejar en els primers moments de l'exaltació perque tots el vegueren. Va fer un discurset en públic i va acaparar un protagonisme que igual no li tocava i després d'açò: SORPRESA "se dio el piro" en ple acte faller i quan havia de pujar el ram no estava.
Hagueren de pujar altres regidors. L'alcalde i companyia ja no estaven.
No és la primera vegada que Juan desapareix.
Fem memòria?
En el dinar d'empresaris se'n va anar abans d'hora, en les disfresses de festes no estava, en la mascletà tampoc, en la seua etapa com a president de la mancomunitat de la Valldigna fallava més que els mistos banyats als actes i així una llista que seguix.
Pensem que la fallera i el món de les falles mereixen més que una lluida de palmito alcaldable i que seguira l'acte com feren la resta de regidors que acudiren. És una falta de consideració respecte a totes les falles.



5 comentarios:

  1. Diuen q estava en un bar de l'avinguda germanies...com sempre es fa la foto i desapareix. Es una tecnica ninja q fa desde fa ja temps. Tira la bomba d fum i desapareix. Pero la foto ja esta ahi....

    ResponderEliminar
  2. El que ha fet Jordi es un lleig molt gran a totes les falles.

    ResponderEliminar
  3. Algú dubtava que va als actes a fer el discurs i la foto?

    ResponderEliminar
  4. Va ser una grandisima falta de respecte cara Sara i cara el mon faller, es el president nat de la fdf i deuria haver estat fins al final, no anarsen a sopar a garache en la novia i amics, qui tinga obligacions que les complisca

    ResponderEliminar
  5. Açò demostra la inmaduresa de Jordi. Esperem que els falleros tinguen collons per a possar-se en el seu puesto i no consentir que es burlen dells d'esta manera. Cap fallera major es mereix este desplante.

    ResponderEliminar