jueves, 13 de septiembre de 2012

VOS CONVIDEM A FER UN VIATGE PELS SEQUERS. HA ARRIBAT JA LA FESTA DE SANT ANTONI?

Amics i amigues, vos animem a que feu un "viatge" fins els Sequers i voreu unes piles bestials de llenya en l'espai dels Sequers que està més prop d ela carretera.
Voreu muntanyes de llenya, tant que desde la mateixa carretera es poden vore.
En un principi pensavem que l'ajuntament s'havia equivocat i anava a celebrar la foguera de Sant Antoni (que és en gener) ara. Hem preguntat a un veïnat indignat i ens han dit que és la llenya pel dia de les paelles. També ens han dit que porten allí ja dos dies i que són muntons i muntons de llenya.
Ens hem quedat bocabadats per esta irresponsabilitat. Més d'una setmana estarà la llenya en la urbanització! Però és que estos del Tripartit no pensen que això és un perill? Fa falta deixar la llenya una setmana abans tota a muntons perque algú puga anar i pegar-li foc?
L'any passat ja va estar setmanes i setmanes la llenya en una muntanya gegant a la zona de la Torre de Guaita. Criticarem eixe fet perque era realment un perill i una irresponsabilitat per part del polític que ha manat eixa faena.
Enguany s'ha superat el Tripartit! Ha deixat la llenya dins del poble, amb més perill encara!
Una autèntica irresponsabilitat fer això, deixar la llenya una setmana abans i en unes piles als Sequers. Hi ha veïns molt calents! I més calents que estaran si algú li pega foc!.
Si un veí deixa els trastos al carrer quan no toca el denúncien. Si un veí no té el seu solar o terra en condicions el denúncien. Si un veí té una actitut temerària el denúncien. I nosaltres preguntem: Es denúnciarà l'ajuntament a ell mateix? Ho expliquem ha deixat llenya dies i dies abans de quan toca, ha embrutat els Sequers i ha sigut temerari deixat ahí tanta llenya.
És més, no fa falta que li boten foc, ja és temerari deixar ahí la llenya perque algun xiquet pot punxar-se (recordem que prop hi ha una zona de jocs).
En resum: UNA AUTÈNTICA BARBARITAT QUE SUPERA A LA BARBARITAT DE L'ANY PASSAT!

4 comentarios:

  1. Un poc perillós si que pareix, sí.

    ResponderEliminar
  2. El tripartit es una barbaritat darrere altra, no s'aclarixen ni en salfumant, cada u va per a ell

    ResponderEliminar
  3. I el Pepe no feia barbaritats... Aii! Dulces gaviotas sin ojos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai ai paco paco. Tu que? En el argument de els del bloc no? El de: Y TU MAS. No?. Penos, molt penos

      Eliminar