viernes, 14 de septiembre de 2012

BONES CLAVADES DE PATA...PERDÓ...BONES FESTES!


Encara no han començat les festes i el Tripartit no ha fet més que ficar la pata. I d’una forma molt senzilla ho explicarem.

Tenim el cacau de la programació de festes. En el llibret falten actes com els de la Divina Aurora, la festa dels joves…

Ara trobem que la paella per a la gent major s’haja fet abans de que siguen festes. Abans que la Baixà, abans que mai. Tant és així que a l’alcalde en persona les critiques li han vingut de tots els costats. Molta gent no ha anat a la paella perque senzillament no s’ha enterat dels canvis del Tripartit. Ens comenten que hi havia menys gent que mai. A més, molts dels majors han hagut de triar entre anar de paella o ajudar als fills a agafar-los els netets de les escoles. Damunt no els han posat actuació musical i els han llevat el gelaet. El mateix alcalde ha reconescut l’error.

Altra del Tripartit ha sigut deixar d’ajudar als Balls Populars. Sabeu que enguany en el festival sols actuaran els ballaors de Tavernes. La falta de pressupost (o d’ajuda) ha fet impossible que cap grup vinguera a Tavernes i això no havia passat mai. Una més del Tripartit.

Els cantants locals están que tiren xispes perque els han llevat de la programació. Un acte que omplia dos dies, que era de gent del poble i que tenia l’èxit assegurat. I encara diu el Tripartit que ha fet més actes i ha estalviat diners! No s’ho creuen ni ells! S’han pulit els Balls, la plaça de bous, la fira (com no fan bous no va la gent I acaben anant quatre firaires), els cantants locals, els actes diaris pels menudes per les vesprades, els concerts, els varietets, I més de mitja festa dels joves. Les paelles ja no és un concurs, és ajuntar-se i prou per a fer-les als Sequers.Normal que s’estalvien diners! Si lleves coses és normal estalviar diners.

Però encara hi ha més clavaes de gamba. La llenya a muntons en els Sequers més d’una semana amb el perill de que algú li bote foc.

I no parlem del llibre de festes que s’ha repartit mal i tard, al més pur estil del Tripartit. En els esports es destaca a uns esportistes que en la gala de l’esport ni se’ls va fer cas (per a nosaltres el fallo va ser en la gala per no anomenar-los). De la portada millor no parlar…que cadascú opine. El que hem trobat a faltar són les fotos del rei, del president de la Generalitat o el de Diputació...sembla una falta de respecte i de resoll nacionalista. En canvi si que està el senyor alcalde (la foto podria ser millorable, no ens agrada massa barbut i desarreglat) un gran amant de les autofotos.

En fi, bones festes a tots i que acaben ja les clavades de pata del Tripartit.

11 comentarios:

  1. Por que no han hecho este año la Exposición de Motos Clásicas?
    Es una maravilla las motos antiguas que hay en Tavernes y es una pena no poder ir a verlas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que se ha hecho la exposición de motos clásicas, lo que ocurre es que la peña de aficionados a dichas motos no ha recibido ninguna ayuda por parte del ayuntamiento y la comisión de fiestas ni tan siquiera ha querido ponerlo en el programa de fiestas han puesto vuelta a la Valldigna. Hubo una cantidad importante de motos bastante tiempo paradas en la puesta de la sede para poder ser observadas. Se hizo dicho acto ayer domingo por la mañana en la calle Cami la Dula, donde está la sede de dicha peña.
      Es de agradecer su comentario pues es sabido que existen muchas personas a las que les gusta ver esas motos antiguas tan bien restauradas y conservadas.
      Otra pifia mas.

      Eliminar
  2. VENTILADOR APUNTA ALTRA CLAVÀ, LA FIRA ARTESANAL, PER LA NIT NO HI HAVIA NINGÚ I ELS VENEDORS ESTIRANT-SE ELS CABELLS! I HAN PAGAT 50€ PER METRE

    ResponderEliminar
  3. Altra pifià més:
    Al llibre de festes la final de les 24h de bàsquet era a les 20h i a eixa hora el pavelló ja estava tancat i tot. No era eixa l'hora i ens quedarem amb un pam de nas.

    ResponderEliminar
  4. el geladet dels jubilats si que hi era, i la carpa de tots els anys per als joves este any es d'iniciativa privà, una vergonya.

    ResponderEliminar
  5. Si t'interessara realment el basquet hauries anat a altres partits i sabries que l'hora s'havia canviat. Ara tu de basquet res de res. Criticar i prou.

    ResponderEliminar
  6. Altra:
    Al llibre de festes i per internet, l'espectacul de magia anunciat a les 11:30 hores. Als diptics fets per a major difusió pel poble, posat a les 12:00 hores. ¿A quina hora es va fer al final?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A les 6 de la vesprada.

      Eliminar
    2. I va anar algú?
      L'any que vé que no fajen llibrets!

      Eliminar
  7. Altra pifia del tripartit:
    He anat a veure el Tavernes - Mestalla i m'he portat la sorpresa que era a les 19:30 en compte de a les 20:00 que deia el programa i, damunt, calia pagar 3€ que tampoc estava en el programa.
    Estos fan menos festes i, damunt, hi ha que pagar per anar.

    ResponderEliminar
  8. MES CLAVAES DE PATA, LA PRESENTACIÓ DEL TAVERNES, AL LLIBRE POSAVA A LES 18 HORES I ERA A LES 20 HORES.
    QUIN EMPASTRE D'ORGANITZACIÓ DE FESTES!!!!!!

    ResponderEliminar