martes, 4 de septiembre de 2012

UN NOU CURS COMENÇA I SENSE ELS CICLES FORMATIUS DE NOCTURN I O ES MENEGEN O PODRIEN VOLAR MÉS OPCIONS EDUCATIVES

Hi ha que reconéixer la traça que té el senyor Juan i els seus socis de govern per a desviar temes o silenciar allò que els interessa. És el cas dels cicles de nocturn que ja no es donen a Tavernes.
Comença un nou curs escolar i no han dit ni "mu" dels cicles formatius de nocturn que l'estiu passat es van perdre a Tavernes i començaren a impartir-se en Gandia.
Si en eixe moment les gestions del Tripartit foren pràctiment nules i la seua capacitat de pressió mínima, enguany s'ha fet poc o res per a vore si estos cicles formatius es podrien repescar per a quedar-se en la Valldigna i no a Gandia.
Durant molts anys els cicles de nocturns havien estat amenaçats, però en la passada legialatura es va saber aguantar la pressió i els cicles no es menejaren de Tavernes. A les primeres de canvi d'entrar a governar el Tripartit la capacitat de govern no va ser la mateixa i Conselleria es va endur estos cicles a Gandia.
Va ser una de les primeres conseqüències de l'entrada en el govern del Tripartit.
En eixe moment ja es va evidenciar la falta de pes del Tripartit al govern valencià i la seua escassa capacitat de gestionar temes delicats. Però ara este estiu hem pogut vore amb el tema dels cicles que el Tripartit té poca iniciativa política. No han sigut ni per a vore si es podien recuperar el cicles.
És més, amb eixa poca iniciativa política ens fa tremolar el panorama. Amb la poca "chicha" del Tripartit no seria d'extranyar que acabaren llevant el nocturn definitivament a Tavernes.
Recordem al senyor Juan i companyia que al nostre poble perilla una línia d'educació primària. O el Tripartit es meneja i comença a fer les gestions oportunes a València o en molt poc de temps podríem tindre el tancament d'un col·legi o una línia al Alfandec. Esperem que el Tripartit es menege més que ho ha fet amb els cicles i això no passe.

7 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes6 de septiembre de 2012, 10:08

    I quin partit governa en València , i per el tant te les competències educatives ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per això senyor Estruch a Tavernes li convé que estiga el PP en l'alcaldia. Estant el PP no se n'haguera anat.
      Les ajudes passen de llarg per Tavernes perque el nostre alcalde no pinta res a València. Ací no ve ni un duro! I que conste que a Xeresa, on està el Bloc, van a fer un camp de gespa. El nostre Bloc no pinta res a València

      Eliminar
    2. Per això, sr. Anónimo, a Tavernes li convé que el Bloc estiga en la Generalitat. Estant el Bloc manant a València no se n'haguera anat.
      Fàstic de filosofia política!!
      Està bé que això ho pensen els polítics corruptes i rastrers, però no la gent de peu.
      O és que tú et consideres més que la plebe, sr. Anónimo?

      Eliminar
  2. I ell meu comentari? On treballe l'any que ve?

    ResponderEliminar
  3. El torne a enviar i van tres:

    I com es menja això amb el retall de places de professors en els instituts i deixant interins sense faena? On vaig jo a treballar este curs, perquè per ara ho tinc negre i ben negre després de que a juny em digueren que cap a casa i a setembre o octubre ja vorem.
    Jo crec que esteu marejant la perdiu i només voleu capgirar l'opinió de la gent pels retalls del govern valencià
    Desapareixen línies i tantes com desapareixen i desapareixeran més si continuen retallan i augmenant la ratio i no contractant-nos al professorat interí ni convocant oposicions.
    T'ho torne a preguntar: on treballe jo enguany? He estat dos anys d'interí i per ara i estem a 5 ni m'han dit res ni espere em diguen. També té la culpa el tripartit?

    ResponderEliminar
  4. Un previlegat es queixa de ahon treballa ell?.
    Y que fan els que porten 5 anys sense treballar? Deus de ser del bloq

    ResponderEliminar