miércoles, 12 de septiembre de 2012

EL TRIPARTIT FALTA A LA SEUA PARAULA DE RENOVAR ELS SEMÀFORS


El Partit Popular ha acusat al Tripartit de tindre despreocupació i deixadesa en  matèria de circulació vial i seguretat. El PP afirma que fa setmanes que hi ha  problemes en el sistema de semàfors de la ciutat.
Un dels dos semàfors del carrer Divna Aurora ha desaparegut. Fa dies que només està el pal i falta el sistema d'il·luminació. No està la carcassa que té les tres indicacions del semàfor. Cal tindre present que este semàfor és especialment sensible perquè regula un accés a la carretera i que molt prop hi ha un col·legi pel qual diàriament passen desenes d'escolars. Este no és l'únic cas de deixadesa en els semàfors que comenta el PP. En el carrer València també veiem que des de fa setmanes no funciona el sistema que dóna accés a la calçada. Justament en eixa zona, fa uns mesos es va produir l'atropell d'un vianant.
A estos casos cal sumar el del semàfor del carrer Vergeret que va estar durant setmanes avariat provocant grans retencions en la carretera.
L'alcalde, el senyor Juan, que a principis del seu mandat amb el Tripartit es va comprometre públicament a millorar els semàfors de forma urgent. Ha passat més d'un any i tot està igual faltant a la seua paraula. 'Diners hi ha hagut per al que s'ha volgut, però per als semàfors no. El senyor Juan ha faltat a la seua paraula i hi ha empleat recursos en activitats molt menys prioritàries. En la passada legislatura ja es va millorar el sistema de semàfor implantat Leeds i fent-los accesibles' ha indicat el portaveu popular Manolo Vidal.
El grup popular demana al Tripartit que aclarisca com es troba el servici de manteniment de semàfors i els arregle d'una vegada per sempre.
 



4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes12 de septiembre de 2012, 22:32

    De veritat : No hi han temes més importants que denunciar ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ESTE TEMA ES TAMBIÉN IMPORTANTE ¿O SOLO SE DEBE HABLAR DE URBANISMO? A QUIENES PASAMOS TODOS LOS DÍAS POR AHÍ Y TENEMOS MAYORES O NIÑOS NOS PREOCUPA MUCHO.
      ADEMÁS, SINO SE DENUNCIA AQUÍ EL GOBIERNO NO HACE NADA.

      Eliminar
    2. A tú el devíen de denunciar a tú.

      Eliminar
  2. Este mati ja estan funcionant.
    Semanes apagats, ho denuncia el PP i el tripartit ja ho te arreglat.
    Per a que volem pagar tants jornals als del tripartit si lo unic que saben fer es arreglar el que PP critica.
    Quina cuadrilla de incompetents.

    ResponderEliminar