jueves, 27 de septiembre de 2012

ES PREPARA L'EXALTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR DE 2013


La Federació de Falles de la Junta Local Fallera ha preparat actes per la setmana del 8 al 13 d'octubre:

8 d’Octubre. II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles. A les 20.00h al local multiusos del carrer Marjaletes. Les bases estan als casals de les comissions falleres.

11 d’Octubre de 2012. Inaguració del III Concurs Fotogràfic, acte que organitza la FdF per enlairar la festa fallera. Podran participar tots els fallers amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. Les fotos s’hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d’Octubre de 18.00-20.00h. Les bases estan als casals de les comissions falleres.

13 d’Octubre de 2012. Acomiadament i Proclamació-Exaltació. Serà un acte emocionant on les Falleres Majors de Tavernes de la Valldigna 2012; la xiqueta Sheila Romero i Sra. Veronica Martinez i les seues respectives Corts d’honor s’acomiadaran del poble de Tavernes com a màximes representants del mon faller.
Per altra banda serà un dia molt esperat per a la Sra. Raquel Mafé doncs sera Exaltada com a Fallera Major de Tavernes 2013, junt amb ella també seran presentades les 6 xiques que formaran part de la seua Cort d’honor.

La Federació de Falles Junta Local Fallera agraix d’antuvi la participació de tot faller i simpatiçant als actes que amb molta estima estem preparant per enlairar les festes falleres i la germanor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario