martes, 11 de septiembre de 2012

MIRA QUE MANA EL VENTILADOR. JA HO SABEM TOT DE L'ESCOLETA QUE VA A FER-SE

Ahir publicavem que fa dies que s'ha adjudicat la construcció de la nova escola infantil  de Tavernes i comentavem que fa setmanes que va la licitació de l'obra. Des de juliol que se sabien els detalls i res s'havia dit.
Ha sigut publicar el nostre escrit i li han faltat cames al Tripartit per a traure una informació explicant els detalls que ahir ja avançavem al Ventilador.
Açò demostra moltes coses:
1- L'alt seguiment que té el nostre blog.
2- Que les nostres informacions són verídiques, per molt que altres vullguen fer creure que ens ho inventem, ací es veu que no diguem res que no siga. Altra cosa és que el que diguem no agrade al senyor Juan i el seu equip.
3- Efectivament hi havia un ocultament de la informació per part del govern. Possiblement per distanciar l'obra del PP i evitar que la gent sabera que és un projecte de l'anterior legislatura que correspon al PP.
4- El Tripartit no s'ha esmerat massa en dir que el projecte de l'escola està finançat pel Pla Camps, és dir, que el paga la Generalitat. Ens trobem així amb que el senyor Juan ha criticat este pla, però ara si que sap collir els fruit de l'esforç del PP i de qui a tant ha criticat.
Siga com siga Tavernes tindrà una nova escoleta que és el que importa, però no ens agrada que s'amague informació des de l'ajuntament i tot per no reconéixer que esta obra ve del PP i no del Tripartit.

9 comentarios:

  1. xe, que potser paga esta escoleta i altres projectes el PP local? Ho fa Camps???

    ResponderEliminar
  2. només dir que sobre el punt 3 canviaria el "un ocultament " per: "un altre més".
    vergonyós i encara ens queden quasi 3 anys més.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, editor de Qaudern12 de septiembre de 2012, 8:35

    En Quadern no som dels seus i també hem rebut l'informació completa del Gabinet de Premsa del Ajuntament.
    Vosaltres, es clar que no sous sants de la seua devoció o, a lo millor es que no s'aveu , com si hem fet altres ,presentat oficialment davant l'ajuntament, amb noms i cognoms, per a que vos envien també l'informació de dit gabinet...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor Estruch, pare atenció a un fet, fins que el Ventilador no va publicar que estava silenciant-se este tema res va dir el govern. Primer ho diguerem nosaltres i un dia després ja tenien en marxa la maquinària de fer autopropaganda pero silenciant que és una obra del Pla Camps que tant ha criticat el Tripartit.
      Per a rebre informació del gabinet no fa falta esperar a rebre les seues notes, simplement cal esperar a que algunes webs que repetixen la seua informació com si foren una cotorra republiquen eixes notes sense preocupar-se de completar-les o contrastar-les. Això si que és manipulació.
      Agraïm el seu comentari.

      Eliminar
    2. Enrique: Vols dir que la Cotorra s'ha presentat amb noms i cognoms a l'ajuntament per a que li pasen les notes premsa? Si es aixi podries dir quins son els seus noms i cognoms?
      Tots sabem que el Gabinet de premsa, la Cotorra i el BLOC son el mateix; son com una gran familia.

      Eliminar
    3. Lo de que certes webs pareixen cotorres eu digueu amb alguna intenció ? No crec...

      Eliminar
    4. No eu sé, jo si eu vaig fer.

      Eliminar
  4. Com sempre la foto,es nota que volen figurar per tots els costats.

    Per una simple obra foto,ni que estageren firmant un acord multimillonari,es normal,esta acostumats a pasar desapersevuts per al poble que ara que tenen una oportunitat volen aprofitarla al maxim.
    no tenen vergoña

    ResponderEliminar
  5. Uns diuen es gracies ami,els altres no ami.i no esdonen conter que el fardo de villets que bal l,obra senba del poble i els obrers del poble tiranli pedraes als gosos,que farsa la politica mane qui mane .De part de tots els obrers del poble en paro pero pagant impostos,GRACIES PER RESSSSS.

    ResponderEliminar