martes, 25 de septiembre de 2012

EL PP RECORDA QUE LA GENERALITAT IMPLANTA EL SERVEF A TAVERNES I CRITICA QUE EL TRIPARTIT NO FAÇA POLÍTIQUES D'OCUPACIÓ


La Generalitat Valenciana, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), té a la firma un nou conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.
L'anterior conveni, pel que l'Ajuntament de Tavernes actuava com a centre associat del SERVEF, va finalitzar el mes de març passat.

És d'agrair a la Generalitat Valenciana este nou conveni de col·laboració pel que podran oferint-se en el Braç Treballador els servicis de renovació de la demanda, entrevistes, actualitzacions de currículums, i la resta d'accions del SERVEF evitant així els desplaçaments a Sueca dels desocupats de Tavernes. Estos servicis també els podran fer els veïns de Simat i de Benifairó, millorant l'atenció a tota la Valldigna.

Açò ratifica, una vegada mes, que les actuacions en matèria d'ocupació a Tavernes només és realitzen basant-se en iniciatives d'organismes i entitats d'àmbit superior, no existint cap iniciativa que nasca del govern municipal del Tripartit.

De fa temps que s'està demanant des del Partit Popular la posada en marxa del Viver d'Empreses i la resta d'instal·lacions per a la realització de cursos de formació ocupacional que el PP va deixar acabades en l'anterior legislatura i que encara no s'han posat al servici dels veïns de Tavernes.

Recentment s'han publicat dades del Viver d'Empreses de Gandia del que portem d'any 2012, amb 270 projectes de negoci i s'han creat 60 empreses.

Ací, el govern del Sr. Juan, tenint les infraestructures necessàries acabades, havent publicat el reglament i bases de funcionament del Viver, tot això en l'anterior legislatura, fins al moment no s'ha informat d'això als desocupats perquè aquells amb inquietuds emprenedores puguen rebre el suport inicial per les seues activitats empresarials.

No volem pensar que l'actual govern del Tripartit no posa en funcionament estos recursos perquè son d'iniciativa del Partit Popular, o que espera que la Regidora de Foment s´agarre la baixa per maternitat per a posar en marxa estes actuacions.

Animem al Sr. Juan perquè d’una vegada pose en funcionament el Viver d’empreses i la resta d’instal·lacions potenciadores d’ocupacio.

1 comentario:

  1. Quina diferencia!

    Amb el PP a Tavernes teniem Escola Taller, Camara de Comerç, Taller d'ocupació, Pacte Comarcal d'ocupació, Viver d'Empreses,...

    Amb el Tripartit ja no hi ha res. Sols queda el Viver d'empreses que el Tripartit no vol obrir.

    ResponderEliminar