jueves, 20 de septiembre de 2012

BOUS A LA VALL


Ja tenim els polémics bous al carrer, eixos que tanta polémica va generar l’any passat quan no anaven a fer-se i per la pressió popular es va decidir posar-los a última hora.

Enguany els tenim clavats en els últims dies de festes. No hi ha hagut tanta polémica però també han donat que parlar.

Per exemple, es va donar de temps per reservar cadafals fins el 7 de setembre. Després, i sense avisar, es va ampliar eixe termini pel poc èxit que va tindre. Al final sols s’han reservat 4 cadafals dels 20 previstos.

El veïnat també ha mostrat les seues queixes, perque en un principi no van posar les tanques de la zona compresa entre el casal de la falla que hi ha en el carrer i una part de la vorera. Al final si que es posaran.

També hem vist com un any més el muntatge de les tanques a fet que el Carrer Major no deixara pas a persones amb poca movilitat, perque el cadafals ocupen les voreres.

Ara sort i a disfrutar de la festa. Per cert, enguany diran que han costat els bous? Encara és una incógnita de l’any passat.

4 comentarios:

  1. Que ha pasado que han acortado el espacio dels bous al carrer no habia dinero para contratar mas barreras sin embargo si habia 31.000€ para la cabalgata de reyes este gobierno me da la impresion que son algo RIDICULS

    ResponderEliminar
  2. T'ho han dit per activa i passiva: 10.000 euros.
    Enguany: altres 10.000 euros.
    Que ho sap gats i gossos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 10.000 € es el que el triaprtit diu que ha cobrat l'empresari que monta del barreres i porta els bous.
      Peró que han costat les hores de la brigada que posaba i llevaba tots els dies les barreres, que han costat les hores de la policia que estaba vigilant o que ha cobrat FCC per netejar tots els dies?
      Quant el tripartit diga que ha costat tot entonces hi haura que parar de preguntar.
      Encara no han dit quin va ser el cost real dels bous al carrer de l'any pasat.
      JORDI INFORMA AL POBLE!!

      Eliminar
  3. Si que fan bons contrats,menos bous,menos barreres y els mateixos dines.
    Aixo son contrats y lo demes tonteries ja ja ja

    ResponderEliminar