lunes, 10 de septiembre de 2012

VA A FER-SE LA NOVA ESCOLETA MUNICIPAL. I A QUI HO HAN DIT?

Ens hem enterat que ja s'ha adjudicat l'obra de la nova escoleta infantil de Tavernes.
L'empres que se l'ha adjudicat ha sigut Proyme Alginet Sl i l'import de l'adjudicació és de 621.071,23 € mes l'iva.
Precisament fa unes setmanes es criticava de l'oposició al Tripartit per haver iniciat els tràmits per a fer esta obra i no donar informació a la gent (tot i que ara hi ha gabinet de premsa pagat per tots).
La resposta del Tripartit va ser que no s'havia dit perque encara no estava licitat. Ara s'ha licitat i tampoc s'ha dit.
Està clar que el motiu d'eixe silenci és que este projecte el va pensar i començar el PP. Una vegada més trobem que el Tripartit passa el rodillo per les coses del PP (encara que siguen bones pel poble) i vol silenciar al màxim el protagonisme dels populars.
L'escoleta del poble és un exemple més de que el govern municipal viu dels projectes fets en la passada legislatura. Exemples són el Parc del Cantalot, els Camps de Gespa o la mateixa escoleta municipal.
Pel que sabem, l'escoleta anirà al carrer Alacant, molt prop de l'escola Victor Calatayud, tal i com fa temps ja va anunciar el PP, qui va ser l'iniciador d'este projecte que millorarà l'educació dels més menuts.
No entenem que es tarde més d'un any en fer la licitació i sols ens expliquem eixe fet en que es busque allunyar el projecte al màxim de la passada legislatura. Ara, la veritat és que l'escoleta és i serà una obra iniciada amb el PP. L'ocultació i la poca transparència del Tripartit no té límits, ací hi ha un cas.

1 comentario:

  1. En este poble ni nian enpreses constructores ni obrers, la faena pals defora i es impostos ben pugats pa mosatros,ole no nia ni niagut cap d,alcalde en este poble que mire pel siudada.Asina ba tot .

    ResponderEliminar