domingo, 23 de septiembre de 2012

S'HAN ACABAT LES FESTES

Ja s'han acabat les festes, unes festes marcades per les crítiques de la gent. Crítiques que van més enllà de la política o de la comparsa que va darrere d'un grup polític o altre.
Volem reproduir les crítiques de la gent de peu, eixa que li dona igual si existix la Cotorra o el Ventilador, o si el Tripartit està partit o no.
Està clar que les paelles, la processó i les disfresses sempre tenen gent, sempre han sigut els actes més multitudinaris.
La gent es va queixar i molt de l'avio que es va donar per a les paelles. Va ser curt, pobre i ridícul. La gent va haver d'anar als supermercats a comprar més carn, beguda, picadeta...per això a l'hora quasi ning´´u va començar la pealla.
L'organització va fallar molt. Els llocs on fer les paelles no estaven prop de les taules i els números estaven barrejats. La gent no s'aclaria anant a munt i avall.
Després l'orquestra va ser de les més fluixes que han vingut, a molt pocs va agradar. Això si, no va faltar l'alcalde per a fer un discurset, i és que on va fa foto i agafa microfon. Total per a no dir res nou i fer-se autobombo.
A més Seguien havent llocs buits a les paelles.
En les disfresses la gent es queixava de que les comparses no passaren, en el carrer Major es quedaren en esperant el concurs. L'organització va ser molt mala, amb retards, talls i errades d'organització. Pel que fa al ball està clar que la Crash és una gran orquestra i que gent hi havia molta, com cada any, però la plaça és molt menuda i és normal que estiga plena.
Després ni un policin i la gent pixant pels carrerons i tot un desastre, per molt que es vullga dir que es va netejar el carrer major, el poble està més brut que mai.
Els bous, amb gent clar està, no hi ha cap acte més programat!. Però amb un sistema que impedix a la gent amb una edat poder-se sentar cómodament a la tanca. I hem canviat una setmana de bous sense cap cost pel poble per tres dies de bous pagats per tots.
I ja per acabar, per segon any del Tripartit, la gent s'ha quedat sense especlacle de varietats, un espectacle senzill que agrada a tots i molt adequat per a la Plaça Major.

6 comentarios:

  1. La meua opinió:

    1) L'any passat la gent agarrava el "avío" i se'n anava a fer la paella a casa. Em pareix bé que se la compren, que per a un acte festiu i lúdic no van a arruinar-se.

    2) La gent és molt maleducada i si els policíes ténen que estar pendent dels que pixen... Bona nit. Hi ha bregues, cotxeres amb equips de música més potents que els de un pub, gent fumant porros pel carrer...

    3) M'agrada que hagen fet l'acte a la Plaça Major.

    4) Els bous, si alguna empresa privada monta la plaça per a lucrar-se, em pareix perfecte. Jo preferixc no vore bous o vore-los gratis, a que l'ajuntament tinga que pagar una plaça de bous. Deixa deixa... I ademés, els de certa edad que estaven vegent els bous incómodos, después monten la plaça i per la nit no paguen 5 euros pa entrar.

    El que sí que es una vergonya es que els veins del Paseo Colón no podem descansar en tot l'any. Tenim ací uns pubs que respetaran les normes o lo que siga, pero que al carrer es posen cotxes amb equip de música "atronaor" que pareix que el tingues dins de casa. La zona que va desde el restaurant xinés del Passeig Colón fins a el pub Dreams acabará per ser una ZONA ACUSTICAMENT SATURADA.

    No pot ser que els caps de semana, que es quan els veins poden descansar, no puguen tancar un ull en tota la nit perque es el moment de diversió dels altres. Aixo sí que es culpa del tripartit 100%. Que comencen a vigilar el tema, perque aixo es denunciable.

    ResponderEliminar
  2. El Tripartit ha fracassat amb el model de festes, ni és nou, ni ha sigut millor. Reduir les festes no ha sigut possitiu. No ha sigut diferent i hem recurtat precisament en una cosa bona com són les festes.
    Entre setmana estava tot mort i la gent pegant voltes sense saber on anar.

    ResponderEliminar
  3. Com podeu dir que la orquesta va ser fluixa, si a l'hora de xaparla encara estava la plaça plena

    ResponderEliminar
  4. En el blog cotorrí hi ha una crítica feta per el propi administrador contra la regidora de festes Pilar Altur. Van a per ella?, estos del Bloc, no tenen prou en procurar que s´estrelle Carmen Canet? no tenen prou marginant totalment a Karina?
    Ves preparan-te Víctor. El pròxim seràs tú?

    ResponderEliminar
  5. No me ha gustado que las fiestas se dividan en dos, daba la sensación de que no era fiesta. Y ha habido muchos actos con una mala organización.
    Tampoco me ha gustado que acompañando al alcalde y su gobierno había gente que no pinta nada en el ayuntamiento y no paraba de comentar cosas a los regidores influenciando en su criterio. Hemos elegido a los concejales, no quiero asesores baratos que vayan tras ellos todo el día quieriendo asumir un protagonismo que no les corresponde ni es legítimo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Existe mucha verdad en sus palabras. Existen lo que usted denomina acertadamente "asesores baratos" que tienen mas proptagonismo y mando que algunos concejales.

      Eliminar