jueves, 6 de septiembre de 2012

QUINES GANES DE FER MAL!

No entenem les ganes de fer mal que té el Tripartit. Ens ha sorprés que un "blog bloquer" haja publicat que en el llibre de festes no apareixeran alguns actes religiosos i acusava al rector de Sant Pere de no haver-los facilitat.
Quines ganes de fer mal que té el senyor Juan i companyia. Els horaris religiosos es sabien ja ahir, el mateix dia en que el Tripartit donava a conéixer a l'opoició la progrmació de festes, així que no hi ha hagut cap retràs ni res de res. Sols acostant-se a la parròquia els hagueren sabut i sino ací els tenim que nosaltres si que hem sabut preguntar:
Dissabte 15: 19h Missa i a les 21h processó de la Baixà del Crist.
Diumenge 16: 7h Rosari de la Divina Aurora, 19h Missa i a les 20h processó de la Divina Aurora.
Dissabte 22: 19:30h Missa i a les 21h processó de la Pujà del Crist.
Ja està que senzill. Però es veu que el senyor Juan no oblida quan el rector li va recriminar que amb diners de tots va pagar a Castillo perque ridiculitzara la fe dels creients.
Senyor Juan acostumes a encaixar les crítiques i més encara quan són fonamentades. Castillo va faltar al respecte i era normal que els ofesos es defensaren.
Tal vegada l'ajuntament no haja tingut massa interés tampoc. Hi ha hagut interés per preguntar com va Càritas? Que necessita?.
Fins ara el senyor Juan no ha fet més que atacar a les parroquies. Les ha llevat l'ajuda per la recuperació patrimonial gastant diners en altres events nacionalistes (Festivern, congrés de llengua...), no ha ajudat més a Càritas, simplement ha mantés el que hi havia sabent que hi ha més gent necessitada (no ha fet els locals que eren per a Càritas). Li ha posat els contenidors de fem davant de la porta de l'església (per sort els van llevar davant les queixes de la gent)...moltes cosetes.
Senyor Juan guarde el rencor. L'església a vosté no li ha fet res, sols li ha dit que no és correcte amb diners de tots pagar un acte ofensiu. Vosté si vol va a la processó, a missa, on siga i sempre l'acullen de bona gana. Perque no fa vosté el mateix i deixa de perjudicar a les parroquies de Tavernes? Recapacite i deixe de fer mal a la gent del seu poble.
"Déu meu perdona'ls que no saben el que fan".
I altra cosa, perque el "Blog bloquer" sap la programació de festes i la portada abans que tots? Que poca vergonya no? Un poc massa descarat donar-li privilegis als de casa i deixar a banda a la resta, no?

11 comentarios:

  1. Déu és just i bondadós fins i tots amb els que alcen falsos testimonis7 de septiembre de 2012, 0:25

    Si mires l'hora de publicacio en La Veu de la Valldigna i la del blog bloquer que tu dius hi ha una diferència d'hores i pense i esta clar que eixe bloc no hauria deixat passar l'oportunitat d'apuntar-se el tanto de la primicia si hagues tingut la portada i la programació com informacio privilegiada que tu dius i que jo puc assegurar-te que no ha tingut.
    Esta clar que s'ho han copiat, ells i altre blog del poble, tots han copiat a La Veu.

    ResponderEliminar
  2. Algú creu que el Sr. Juan i els demés de la seua corda tenen el mes mínim interés per saber els horaris dels actes religiosos. Tan sols volem traure la llengua al sol per tractar de desprestigiar al Sr. Rector i a tots aquells que si que tenen un vertader interés en eixes coses.
    Respecte a que si la Catarra te abans de tots el programa de festes, a qui li estranya? son ells i per tant primer ells i la seua familia i el que vinga darrere que tanque la porta.

    ResponderEliminar
  3. Quant s'emporten eixe retor i porten a D. Josep?

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes8 de septiembre de 2012, 2:35

    Tants anys dient els partits de l'oposició, ara en el govern, que el modèl de festes del PP era dels seixanta, i que ells quant governaren el canviarien, per a , dos anys després, seguir amb lo mateix.
    L'any passat s'excusaren en que les contractacions d'espectacles estava ja feta quant arrivaren al poder, supose que aquest s'excusaràn en la manca de diners.

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes8 de septiembre de 2012, 2:53

    No esteu, benvolguts lectors, un poquet farts ja d'estes "guerres" ? Al fi i a la postres, l'unic que falta en els llibrets es lo de la Divina Aurora, no ?

    ResponderEliminar
  6. El retor es desprestigia ell a soles. Com vosatros. I més quant s'ha sabut que La Veu va publicar la programacio i tots se l'han copiat de allí.

    ResponderEliminar
  7. Esta gent del Bloc es que son de lo mes indeseable i rastrera que puga existir, i demane disculpes als lectors per utilitzar estes paraules pero es que no puc evitar-ho. Estan orquestant una campanya per vore su poden aconseguir que el senyor retor tinga que anar-sen del poble. Que trist i que baix pot caure alguna gent. A tot açó que diu la señora Carmen Canet? ella forma part del govern municipal i no deu de consentir estos atropellaments al senyor retor que no ha fet res mal. Si calla, otorga. Igual de culpa que els altres del tripartit. La mateixa pregunta li faría a la senyoreta Pilar Altur i al senyor Victor Borrás. Per continuar formant part del govern municipal accepten callar i no dir res al vore tal interés en desprestigiar al señor retor. O es que ells també s´alegren d´eixes coses?

    ResponderEliminar
  8. Estava hui en el bar de la plaça i ha exit a relluir el tema del retor i del que s'havia publicat primer en La Cotorra i despres en El Ventilador, i això ha donat peu per a parlar del retor i totes les coses que ha fet, fa i que no agraden a ningú, des del principi de confraries fins la última del compter de les catequistes passat pel comportament i exigencies a pares de xiquets de comunio, gent que es vol casar. L'han posat un drap i de rebot a tu i la defensa sense trellat que fas quan ell s'ha buscat per no dir la programacio de festes. Tot ho fas com dia uns dels que estavem en el rogle per voler punxar i criticar al govern i publiques coses del retor que no te les creus ni tu. Com si no el coneixeu tan bé com el coneix tot lo mon.
    A la llarga tindràs l'honor de ser l'únic que el defen perquè ni els altres retors ni bisbes se'l traguen, cada dia està a soles i tu amb els teus escrits encara contribueixes més a que estiga mes a soles i t'havies d'haver passat que una cosa que ningú va donar importancia perque coneixen el percal tu has fet que molta gent es pregunte que ha passat i que isca a relluir tot el demés.
    Enhorabona ventilador, has aconseguit el que no esperaves, fer-li bona propaganda al govern i deixar cada dia més en mal lloc al retor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdone vosté, en esta informació jo veig que s'ha oferit una part de la veritat que la cotorrera havia callat.
      Vosté defense a qui vulga, però jo agraïsc que el Ventilador em diga el que altre cotorrins callen.
      Si diu vosté que del rector no parlen bé, pense que de l'alcalde tampoc diuen meravelles.

      Eliminar
    2. En este mon mig mon malparla de l'altre mig. Però tot el mon parla mal del retor, que li anem a fer.

      Eliminar
    3. Es veu que coneixes be al Sr. retor quant parles tan obertament en contra seua. Hi ha una cosa molt clara e important, el Sr. retor representa moltes coses bones i moltes persones es veuen representades i contentes per profesar la religió. Per tal cosa es mereix la consideració i respecte que pertoca. El que no siga religios que quede al marge de la religió, pero que no parle mal i diga coses del Sr. retor que son una ofensa en primer lloc per a ell, que no ho mereix, i després una ofensa per aquelles persones que tenen eixe sentiment religios.
      Hi ha una cosa molt importan que es diu: RESPECTE.
      Vergonya havieu de tindre de fer eixa campanya en la seua contra.
      M´agradaria saber la teua opinó, tan clarificador que vols ser, de l´actuació l´any passat del teu amic Xavi Castillo fent una burla publicament de la religió, del Papa, etc.
      Si dius que el Ventilador ha aconseguir fer-li bona propaganda al govern local i deixar en mal lloc al Sr. retor, festeu mirar, perque es precisament tot el contrari.

      Eliminar