miércoles, 12 de septiembre de 2012

QUE PASSA AMB LA PROGRAMACIÓ DE FESTES QUE FALTEN MOLTES COSES?

Es pot saber que passa amb la programació de festes? Falten molts actes per indicar en el llibre o el paperet amb la programació.
Quin desastre. A que es deguda eixa empastrà? Clarament a una falta de planificació i capacitat de treballar en equip.
Mireu quines coses falten en la programació:
La Festa pels Joves que es fa al Camp del Vergeret. No saben res oficialment perque res s'ha dit, però si sabem que este cap de setmana hi ha actes per a joves.
La missa abans de la Baixà que serà a les 19h.
El Rosari de la Divina Aurora, que serà diumenge a les 7 del matí, així com la missa que serà a les 19h i la processó que serà a les 20h.
Sino apareix la programació dels joves, ara de qui és la culpa? del rector? pensem que la culpa serà més dels polítics que no dels joves o de cap representant religiós
En canvi si que hem vist a la programació actes "allargats" per omplir més programa i dir que hi ha més activitats. Com per exemple tenim el concurs de xarangues i més endavant el "lliurament de premis de les xarangues", son dos actes diferents? o es sols un que s'ha volgut dividir per a donar una imatge de que hi ha més festes?
Un acte de festes és la venda de tiquets per a les paelles? Si que ha de ser perque està en la programació. I així moltes coses, però anem a tindre les festes tranquil·les i a parar ací...
Per cert, hem escoltat moltes crítiques de que s'han fet pocs llibres o se'ls han repartit de forma que la major part de famílies del poble no tenen llibre.

5 comentarios:

  1. Lo que es una irresponsabilitat es que el tripartit ha manat que porten ja la llenya de les paelles als Sequers.
    En que pensen estos senyors. Falta una setmana per a les paelles i hi ha temps de sobra per a portar la llenya la setmana que ve.
    Si a algú crema estos montons de llenya pot pasar una desgracia a una zona on viu molta gent.
    Per favor que lleven la llenya i evitem el perill.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes13 de septiembre de 2012, 10:52

    La veritat es que a mi m'arreplgaren la publicitat el Divendres últim de mes, a sols dos setmanes curtes del començament de les festes.

    A això hi ha que afegir-li que la presentació i entrega dels primers exemplars del llibre es va fer 3 dies avnas de dit començament : Un poc tot massa apurat si que ha sigut .

    ResponderEliminar
  3. Per que han posat en el llibre entre els esportistes destacats a la Alma Cochino (la portu) que ni vaen nombrar en la gala del esport i no han posat a altres esportites galardonats de la gala de l'esport?

    Amb quin criteri han posat aun esportistes i han descartat a altres?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb el criteri dels tècnics d'Esports, que és qui fa la tria.

      Eliminar