lunes, 17 de septiembre de 2012

PROGRAMACIÓ FESTIVA DEL DIA: SEGON DIA MOSCÓS

Programació de hui dimarts:
16h Campionat 3x3 de futbet
18h Campionat de pilota de la Fundació Espurna.
20h Partit de futbol Tavernes-Mestalla.
Per cert, que el Tavernes està anunciant el partit contra el Mestalla a les set i mitja de la vesprada i no a les huit com diu el llibret de festes.
Ahir també estava programada la fira de productes artesanals, però ja no quedaven paradetes. Tenim entés que els venedors estaven "és calents que el tio de la tissa" amb l'ajuntament perque no s'havia anunciat correctament la fira i va anar molta menos gent de l'esperada...el venedors inclòs comentaven obertament als clients que estaven perdent diners per les errades d'organització.

8 comentarios:

  1. I els firaires, que d'artesanals tenien més bé poc, no van fer obertament autocrítica? Sobre la qualitat de la seua mercaderia i de les seues atraccions, sobre la qualitat de la seua empresa organitzadora, sobre el fet que el públic pot estar ja una mica fart d'eixe model de "fira artesanal"... La gent del Ventilador, que sempre té les orelles alerta, no va sentir cap autocrítica?

    ResponderEliminar
  2. Sabeu per que s'havia de pagar 3€ per a veure el Tavernes-Mestalla encara que en el programa de festes no ho deia?
    Per a pagar el bus del Mestalla i l'arbitre que el tripartit es va negar a pagar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tres euros, mare meua, tres euros! Tres!!! Em sembla perfecte, que es pague i siga un preu popular. Qui vol veure futbol, qui té interés en veure el partit, paga tres euros i no per això s'arruïna.

      Eliminar
  3. Si és així, cosa que dubte, em sembla perfecte i molt ben fet per banda de l'Ajuntament. ¿No tenen una subvenció municipal?. Que la gasten per això. A més no és acte de l'Ajuntament sino del Club.
    I jo em vaig rascar la butxaca a gust perquè el partit s'ho va valdre la pena, cosa que no sé si algú que parla en el comentari de damunt se'ls va gastar

    ResponderEliminar
  4. Es que no sé perqué es posa com a acte de festes un del que no sap res l'Ajutament, sols una entitat com és la U.D. Ara bé a l'Ajuntament sempre li ha interesat estos tipus d'actes: omplim el programa i feina=0, cost=0, la llàstima és que després es fan cagades com que la U.D. tanca el Poliesportiu a la gent del poble i damunt amb un altre acte de festes organitzat també a l'interior del Camp d'esports.
    Falta de gestió, descontrol, incompetència?
    Una més de les festes.
    I la sra. Altur de vacances en l'agost!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han posat sempre i canvis d'última hora se n'han fet sempre en els esports perque es programen a agost com tu dius i després a setembre canvia la llum, canvia els horaris per entrenes, etc.
      Ara millor no recordar-nos que passava fa uns anys que era el mateix. El mateix home (esports), els mateixos pecats (canvis programa).

      Eliminar
    2. Pues si s'ha fet mal que es posen solucions, de segur que si es pensen (que hi ha molts que cobren, i no poc, per pensar)en trobaran. Del que passava abans no hi ha solució possible, i no cal retraure res als que manaven. Com que ara ja no manen, no estan i això ho deveu deixar per a eleccions. I encara falta molt...

      Eliminar
  5. Ya posats aixina que es cobre tot,nian coses que no agraden a gent es gratis,qui li agrade que seu page,no opineu que es aixina?

    ResponderEliminar