lunes, 3 de septiembre de 2012

PER A QUAN EL TALLER OCUPACIONAL?

Farà falta que des del Ventilador recordem al govern que hi ha un taller ocupacional a Tavernes que està en l'última fase per a posar-se en marxa.
Diguem que els ho recordem perque el Tripartit no té massa present este projecte. Serà perque també començà amb el PP?
I nosaltres pensem que això dona igual. Fa falta eixe taller ocupacional que donaria faena al col·lectiu de persones amb dificultats psíquiques dels nostres pobles.
Este taller ocupacional que el podem vore ja molt avançat en el poligon del Pla. Però data per acabar-se no hi ha. Cap compromís del govern de Juan. És més, en els pressupostos de 2012 tampoc no hi ha ni un euro.
Fent un poc d'història d'este taller ocupacional trobem que va començar amb una aportació municipal de terrenys al poligon, van vindre ajudes de la Generalitat per a fer la primera fase d'estructura i tancaments. En la segona fase el govern de Manolo Vidal va fer una aportació que acabar la segona fase i ara faltaria sols l'equipament. Associacions i entitats del poble, com la falla la Via, si que han ajudat a Adisva, l'associació que promou este taller tan necessari.
Sols falta la part menys important, la faena difícil ja està feta, però el Tripartit està dilatant este projecte. No val a dir que no hi ha diners perque si que s'ha fet el rocodrom, els columpios del carrer Metge Grau, el festivern...Vaja la mateixa cançó de sempre.
Volem el taller ocupacional ja!
No volem que el rodillo del Tripartit afete a este projecte, cal pensar en els seus usuaris i no fer política quan es tracta d'una necessitat.

3 comentarios:

  1. Igual esperen a ultims de legislatura, per a posar-se la medalleta i fer-se la foto de rigor.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes8 de septiembre de 2012, 2:40

    Uns, el govern local, preparant "bases" i altres, els governs autonómic i central que no saben ja que fer, i mentes tant, l'atur en pujada imparable...

    ResponderEliminar
  3. Si fotos no en faltaran.

    ResponderEliminar