domingo, 30 de septiembre de 2012

I QUAN ANUNCIARÀ EL TRIPARTIT EL SEGON COL·LECTOR DE LA PLATJA?

Ens ha plogut novament i encara estem esperant tots que el Tripartit anuncie l'inici del segon col·lector de la platja que evitarà que s'acumule aigua a l'Avinguda de la Marina.
Una vegada més, els mitjans del Tripartit han volgut tirar les culpes a altres de l'aigua acumulada per les pluges a la platja.
Els recodem que en l'anterior legialatura es van deixar els diners perque es fera el nou col·lector, de l'avinguda al canal, per a desallotjar l'aigua ploguda. Així eixia a la llum pública fa unes setmanes i nosaltres ho comentavem:
http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2012/09/el-tripartit-no-ha-fet-la-segona-fase.html

Enlloc de posar-se a treballar i fer un col·lector que no sabem perque porta tota este legislatura parat, el Tripartit ha tirat balons fora.
El col·lector és tan senzill com seguir el projecte deixat per l'anterior govern. Igual que en la nova escola infantil, el Parc del Cantalot, camps de gespa artificial... projectes que venien de l'anterior legislatura i que el Tripartit ha ralentitzat perque la gent no els relacione amb el PP quan realment eren obres que ja venien de la passada legislatura.
Pensem que enlloc de tirar culpes a altres ja és hora que el Tripartit anuncie el nou col·lector. Els diners i el projecte ja els va deixar el PP. Mentre es dediquen a criticar la platja s'ofega i això és imperdonable, encara que siga pel Tripartit.

9 comentarios:

  1. A banda del tema del col·lector vull denunciar que el divendres es van taponar les rejilles dels col·lectors per la brutícia que hi ha en el carrer des que han retallat en neteja i el dissabte al matí no els van netejar i, quan va tornar a ploure a la nit, va ser molt pitjor que el divendres perquè els col·lectors no engolien res.
    No hi ha ni neteja, ni manteniment, ni previsió.
    I una altra cosa: totes les papereres blaves que hi ha en la platja s'han perdut pel temporal ja que ningú les va retirar.

    ResponderEliminar
  2. Ja vorem al final de la legislatura si els del tripartit han sigut capaços de fer algun projecte de certa envergadura. Tot el que han inaugurat hasta el moment son projectes del PP. Vorem si ells fan algo de trellat, per eixemple eixe segon col-lector de la platja.
    Acabarà la legislatura i no ho vorem, ja parlarem.

    ResponderEliminar
  3. Estimado ventilador:
    Hay una obra de misericordia que obliga a "Enseñar al que no sabe". No creo que sea tu caso. Seguramente ha sido más un pequeño despiste o falta de información, porque no me atrevo a pensar que la información que das se ha redactado asi, equivocada, a sabiendas de que no es exacta y se engaña a los lectores. Tampoco creo que pretendas emular a TVV o los informativos de RTV1.
    A lo que ibamos. Volviendo al objetivo de este comentario, apelo a la obligación que teneis los informadores a transmitir una información veraz y como sé que en ti prima ante todo la verdad, te adjunto el enlace del ayuntamiento, enlace oficial, donde se explica bien explicado el tema del colector.
    No me des las gracias. Simplemente quiero colaborar en ese interés que tienes de tener bien informado y sin manipulacion a los vecinos de Tavernes.
    Un abrazo

    Enlace:
    http://tavernes.es/val/noticies/100-noticies-ajuntament/899-lajuntament-de-tavernes-dona-a-coneixer-que-la-fase-2-del-collector-de-lavinguda-de-la-platja-es-podra-escometre-quan-es-tinguen-els-permisos-adients

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Grasietes Raquel: jo llix el ventilaor i m'agra que se critiquen les coses pero que siguen dites an la veritat per davant. Y si mire eixa noticia en la fulla del ayuntament, mire que el ventilaor no diu la veritat i agrana paca un costat. Un tiro de orelles al ventilaor.

      Eliminar
    2. Eixa és la versió que diu el Tripartit senyoreta Raquel, però el ben cert és que no s'han menejat. No et poden donar permís si et quedes quetet i esperes a que et toque. Cal anar a València i insistir una i mil vegades, i aixó és el que no fa el nostre alcalde.

      Eliminar
  4. Els del Tripartit i en especial els del Bloc en lloc de criticar perque no es posen ha treballar de valent per a posar prompte en funcionament la segona part del col-lector de la platja. Ja està be la cosa de queixarse i de tirar culpes al PP. Treballeu i calleu! El que governa te l´obligació de fer coses i de gestionar i no queixarse de tot i no presentar cap projecte serios.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu que creus que estan fent? Jo vinc de llegir l'enllaç que ha posat dalt Raquel i està ben clar qui està paralitzant el col·lector i no son altres que els que no donen els permisos.

      Eliminar
  5. Pero el temporal no va ser encara en setembre? Si les retiren ara dirieu que les van llevar quan no tocava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El temporal va ser en setembre, pero al final, 28-29.
      La temporada estiuenca tots sabem que s´acaba el 15 de setembre, trau tu mateix la conclusió.
      Si s´averen retirat quan tocava no havera pasat res de res. Aixina s´han perdut o s´han trencat moltes coses de la platja.

      Eliminar