miércoles, 26 de septiembre de 2012

GOVERNAR A "COLP DE PITO" I SENSE PREVISIÓ

Estem assistint a clars exemples de gestió municipal a "colp de pito", ens expliquem. Trobem un Tripartit descordinat que no té una política clara, va canviant segons el dia i segons i plouen crítiques per tots els costats.
Algú podrà dir "rectificar és de savis", però en els casos que anem a explicar no es rectifica, simplement es posa un pedaç a una cosa mal feta i seguixen fent-la mal.
Mireu, hem llegit en alguns llocs que "la policia intensifica la seua presència i control en els accesos als col·legis". Vaja el món! durant més d'un any li han caigut crítiques al Tripartit per no haver posat presència policial en tots els col·legis i el govern negant-ho i afirmant que sí que es feia i ara, ells mateixa, amb les seues accions demostren que no estava fent-se i sols reaccionen quan el bou ja els ha topat. Ha passat un curs i part d'este perque es donara eixa presència policial que tan reclamava en anys anteriors el Bloc i que fins ara no ha fet. Ací teniu un enllaç on ja denunciavem esta falta de coordinació policial.

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2012/09/actes-de-festes-de-hui-dilluns-dia.html

Però és que ara també trobem altre exemple de gestió a "colp de pito", es tracta de la "jornada de portes obertes de la Cova del Bolomor que es farà este dissabte". Així es vol permetre que qui ho desitge vaja a vore el dissabte la Cova del Bolomor.
Vos recordem que l'any passat ja feren eixa jornada de portes obertes, encara que van ser poc obertes i molt del Tripartit. No es va enterar ningú i sols anaren els regidors del govern a fer-se allí la foto amb companyia d'un grup de veïns acompanyants habituals del Tripartit. En el seu dia ja ho denunciarem, ací teniu l'enllaç:

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2011/10/visita-la-cova-del-bolomor.html

Ara trobem que vol fer-se la visita a la cova, una vegada els seguidors del Bloc i el Tripartit ja han tingut el privilegi de vore la cova tranquil·lament.
Una vegada més, les iniciatives del Tripartit arriben mal i tard!

5 comentarios:

  1. Qui porta el pito del triparpito?

    ResponderEliminar
  2. El pito a l'Ajuntament sembla el porta el mateix que en La Cotorra, vist el caire manipulador i partidiste que allí es gasten. Llibertat d'expressió, transparència i honestitat són adjectius que massa vegades obliguen, com recentment han deixat de publicar comentaris meus perque no els interesava aprofundir al tema, i tallen quan volen el diàleg.
    Sobretot, al cas de l'activitat de portes obertes al Bolomor, quan conteste a una tal Rosa que no entén la polèmica entre Ajuntament i Mancomunitat, contant-li el malentés entre les entitats dirigides per J.J. Ho reproduisc ací literalment per donar-li llum a l'assumpte:

    "Rosa, la gent parla de la Manco en l'article del Bolomor perque tracta d'informar-vos del que la Cotorra no li interesa dir clarament.
    Al Camp d'esports no hi havien més de 200 persones, unes 100.
    El CETV no organitzava, sols estaven alguns membres, organitzava (inscripcions i recomanacions) l'Ajuntament, per la regidoria d'esports.
    Per a que ho acabes d'entendre, t'ho vaig a explicar i si dubteu, pregunteu al CETV si va ser així o no:
    1.-La Manco organitzava una matí de senderisme de la Vall al Bolomor, aprofitant la jornada de portes obertes, acompanyava a la gent el CETV (que cobra de la Manco) i després hi havia rocòdrom per a xiquets al Poliesportiu. Podeu comprovar a les xarxes i en cartelleria pel poble les activitats proposades per la Manco.
    2.-L'Ajuntament (l'alcalde del qual és el mateix que presideix la Manco) no anomena a la Manco en la seua publicitat de jornada de portes obertes i fa sols seua l'activitat.
    3.- Immediatament la Manco suspén les seues activitats (cadascú que deduisca el perqué, no va ser per l'aigua)
    4.- Com que el CETV no organitza però té el dret d'anar, acuseix com un més a l'acte del Bolomor. No fan l'activitat del rocòdrom.
    5.- No critique la celebració ni l'èxit de l'acte de l'Ajuntament.
    6.- La Cotorra SÍ deuria criticar que dos actes de dos entitats amb els mateixos polítics al front es sobreprogramen, silencien publicitats de l'altre i no es comuniquen adequadament. Els diners d'eixa activitat no feta de la Manco que paguem majoritàriament els vallers, al fem. Ací està lo gros del tema del Bolomor. I ells divagant de si millor dos activitats, que si èxit de 300 persones. Premsa política, també la de la Cotorra.
    6.-Amb tú s'hauran disculpat i rectificat, deuen de coneixer-te. Amb el tema que jo expose no ho faran, ni entraran a valorar-ho.
    7.-Espere haver-te aclarit algo més sobre el tema."

    Evidentment, açò no ho ha volgut publicar La Cotorra, ni des d'aleshores cap comentari més meu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots sabem qui es La Cotorra i qui son els que estan darrere. Son persones masa properes a J.J.

      Eliminar
    2. Señor Robinjut, comprendo su enfado pues a mi me ha pasado algo similar pues también me censuraban en la Cotorra y opté, como usted dice al final, por no publicar nada mas en la Cotorra.
      Se que lo que usted plantea en su escrito es verdad pues me lo comentó un conocido mío, sin tanto detalle, pero que se corresponde con lo que usted señala.
      Cada vez somos mas los que nos vamos dando cuenta de lo que en realidad es la Cotorra y de como son los que la dirigen.
      Creo que todos tendremos claro cual es la misión de un administrador o moderador de un blog. Analizar los comentarios y censurar cuando se viertan insultos, blasfemias, comentarios de mal gusto, etc.
      Eso lo tenemos claro, lo que no está claro es que se censuren comentarios porque no les gusta o porque crean que afecta a su partido afin.
      Eso es la Cotorra. Una de las cosas malas de la vida politica es el fanatismo y en ese blog impera el fanatismo. Allá ellos.

      Eliminar