domingo, 2 de septiembre de 2012

EL TRIPARTIT S'OBLIDA DEL VIVER D'EMPRESES

Ja fa més d'un any que tenim al govern de Juan i en tot eixe temps no s'ha dit ni s'ha potenciat el viver d'empreses.
Que és el viver d'empreses? Són unes oficines que en la passada legislatura es va fer per a que la gent poguera montar-se el seu negoci utilitzant estes oficines i pagant un preu simbòlic. Les oficines tenen tots els requisits bàsic per a que una empresa o autònom, hui en dia puga funcionar amb normalitat. És una forma d'ajudar als emprenedors que va fer el PP de Tavernes i que després d'un any el Tripartit ha deixat en l'oblit, ni una sola acció ha fet Juan i companyia per a potenciar-lo o donar-lo a conéixer.
Ara el PP ha publicat una nota on critica este oblit del Tripartit, com en tantes coses que va fer el PP i el govern de Juan ha silenciat (exemple la guarderia de la mar).
El PP li tira en cara al Tripartit que en tots els pressupostos de Tavernes de 2012 no hi haja ni un euro per a fer polítiques que creen ocupació tot i que hi ha més de 2.000 aturats al poble.
El PP assegura que el Tripartit viu a esquenes dels problemes de la gent i denúncia que no s'haja publicitat el viver d'empreses. Demana que es done a conéixer este viver.
Una vegada més trobem el rodillo del Tripartit a tot allò que ve del PP, encara que siga bo, com el viver d'empreses. Amb la falta que fa la faena i ara va Juan i els seus i "l'amaga". Mal, Juan, molt mal! Pense vosté en la gent i rellance este viver que tanta falta fa.

6 comentarios:

  1. Al tripartido no le importa nada el paro de Tavernes, solo se contrata con los programas que vienen de la generalitat o el estado, a nivel local no han movido ninguna ficha. Bueno si, el gobierno local se ha repartido las dedicaciones para que Bloc, PSOE y EU tengan todos unos buenos ingresos. Que decepción, los nacionalistas esconden su nacionalismo pero lo viven fervorosamente, los socialistas ya no convencen a nadie y EU está fracturada en Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Ellos tienen sus propios viveros, FCC y Ayuntamiento, para dar trabajo a los amigos del BLOC, no del tripartito, porque PSOE y EU no pintan nada. Son un cero a la izquierda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que poc descarat ho han fet els del tripartit. Han enxufat a gendres, fills, gent de la llista i palmeros que els acompanyaven en cada acte electoral.
      Tot ho hem vist, ací també s'ha retratat el Bloc clavant a tot aquell de la seua corda. Amb tant que ho criticaren i ara han fet el doble pitjor. Tripartit fora!
      Carmen i Karina no paren els peus a estos enxufismes? Per què?

      Eliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes8 de septiembre de 2012, 2:41

    El que jo voldria saber es el resultat pràctic, fins a que s'acabà, de dit viver d'empreses, algú eu sap ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahí, ahí està el quid de la qüestió, Enrique,en si es fa o no es fa una veritable promoció de l'autoempleament o si es subvenciona durant un temps als autònoms i noves PYMES, sense cap seguiment ni productivitat.
      No conec massa el programa anterior, però semblava més de donar el peix que ensenyar a usar la canya .
      Vorem amb l'actual govern perque sembla que s'esperen a que es queixe l'oposició per anunciar les novetats. Així ha estat com fa poc ha eixit el sr. Llàcer a parlar sobre una injecció de 20.000 € per al viver i l'autoempleament jovenil. Esperem que es faça bé, siga pràctic i amb resultats.

      Eliminar
    2. Respecte a eixos 20.000 € en venen al cap algunes coses.
      Qui els paga? Son molts diners i si no concreten en que es van a gastar, malo. La idea, si es fa be, es bona i pot ser molt positiva, pero tindran que explicar be el que van a fer, no han fet cap programa d´activitats.
      A banda de estes questions, pense que es bo ajudar els emprenedors en els seus comensaments.

      Eliminar