martes, 21 de mayo de 2013

UNA CONCENTRACIÓ POC ESPONTÀNIA. MOLT DE FER SOROLL PERÒ POC DE TREBALLAR PERQUE LA GENT TINGA FAENA


Ja tenim altra concentració muntada des del Bipartit per a generar polèmica i arribar als extrems.
Després diran que la concentració és espontània i ara es veu clarament qui està darrere de totes estes mobilitzacions que serveixen per a ben poc o per a res.
Per molta gent que vaja a la plaça, res pot justificar més que els vota 4.300 vots que va traure el PP i que com a llista més votada és lògic que governe.
Ens trobem davant un Bipartit que com veu que s’acaba el xollo va fent molt de soroll i mentre la gent més calmada calla i guarda la seua opinió.
Diguem xollo perquè entre l’alcalde i el regidor del PSOE ens costen als veïns més de 100.000 euros a l’any. Diguem xollo perquè tots els enxufats tenen por d’anar-se’n al carrer, xollo perquè el Bipartit té un fort aparell de propaganda per influir en la gent (BIM, gabinet de premsa, filtracions a webs afins, facebook municipals...). De fet, des de que es va presentar a moció el gabinet de premsa sols s’ha dedicat a fer autobombo al Bipartit i a menejar mobilitzacions que sols busquen gresca. El gabinet porta una setmana desaparegut i sense treballar pel poble.
La primer concentració de 500 persones ja va ser un fracàs. Eren del Bloc, PSOE, EU i Esquerra Republicana. Ara s’hauran esforçat per ser-ne més, per fer més soroll, però de res va a servir eixa concentració. La democràcia permet castigar a un alcalde que només a fet que retallar a tots menys el seu salari, que no s’ha preocupat de fer polítiques de treball, que ha donat obres a empreses de fora que estan a més de 80 quilometres. El senyor Juan se’n va al carrer per no fer uns pressupostos on es pense amb la gent necessitada i sols pensar en retallar i pujar els impostos.
Quanta gent haguera anat a una concentració convocada pel PP després de l’investidura de Jordi Juan per protestar per un Tripartit que no havia estat votat per ningú? Molta, moltíssima. Ara la democràcia demana u canvi de govern i el Bipartit, enlloc d’acceptar-ho, només fa que gresca. Si els mateixos esforços per a fer gresca i crispació els haguera gastat Juan per a donar faena ara estaríem tots a destall.

18 comentarios:

  1. Sols demane que el 29 regne la pau, el coneiximent, el playfair, els verdaders democrates segur ho faran , els que no sobren en democracia .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb ell al comandament tot seria una festa22 de mayo de 2013, 4:48

      Playfair... Boníssim! Plis-play per a tots, que paga Estruch!

      Eliminar
    2. Què entens per Pau Estruch? Callar i otorgar?

      Playfair? Impossible. Somriure front a la injustícia legal (perqué una cosa és la legalitat i altra la justícia) no és possible.

      Quí són els verdaders demoòcrates? Els qui accepten l'engany? No estic d'acord.

      Cal parlar-ne molt sobre la democràcia que tenim que no és en absolut la que ens mereixem... o potser sí en cas que acceptem la condició de borregos i no la de ciutadans lliures i lliurement indignats.

      Eliminar
    3. PlayStation per al dia 29.

      Eliminar
    4. Disculpen vostés, fairplay, ara sí ? Es que soc de francés .

      Eliminar
  2. Respectar la democràcia és respectar la voluntat de la gent.
    Que es convoca una concentració, aleshores es respecta a la gent que, per volunta pròpia vullga anar i també a la gent que no hi vullga assitir.

    I això és tot.
    Per cert, dius que a la primera concentració "Eren del Bloc, PSOE, EU i Esquerra Republicana". Pues no sabudets. Hi havia gent que no està adscrita a cap partit, simplement perquè no li sembla bé com s'estan fent les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pere què és el que no et sembla be??. Estic d'acord que hi ha que respetar la voluntat de la gent, de tota la gent, no només de la gent del bipartit. A mi no em sembla gens be com estan fent les coses el bipartit. Volen estar en el govern a tota costa i no tenen en conter que hi han més de 4000 persones que van votar al PP. Trobe que falten al respete de molta gent i en insults no van a cap lloc. Diu molt poc d'ells. Per supost que podem manifestar-se, però amb respete i de forma pacífica. Són ells es que pareix que no sabem respectar la democràcia.

      Eliminar
  3. Es podria convocar també una concentració per a la gent que no està contenta ni amb la moció de censura ni amb les polítiques de l'actual govern!

    ResponderEliminar
  4. Els meus pares també estaven i no són de cap partit. Unes vegades han votat a uns i altres vegades a altres, fins i tot al PP.

    ResponderEliminar
  5. Aquest poble es un cau de morbosos. Si hi ha possibilitat de gresca, la gent s´apunta al que siga. Manolo Vidal guanyaba eleccions amb paelles gegants. Jordi Juan no vol amollar la poltrona i ho deixa en mans de xarangues.

    ¡¡ Polítiques socials progressistes !! Genis del màrqueting.

    V.
    http://uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
  6. El que haveren tingut que fer des d'un primer moment es callar-se i no montar el "pollo" ja que el PP va acaxar el cap quant es va fer el tripartit. Ara que no vagen de listets i que es callen i deixen al PP governar que de segur que si volen ho faran molt bé.

    ResponderEliminar
  7. Perque vos sembla tan mal que la gent expresse la.seua opinio al carrer???perque si esteu segurs que van a ser pocs els que aniran no deixeu de criticarho??deixeu que la gent siga lliure per a fer el que crega convenient,que ja tenim prou retalls de llibertats en aquest pais per culpa del govern central.I no senganyeu,per lo que es pot sentir pel poble no seran pocs els que aniran dema a la plaça ,i no tots seran politics la majoria es gent del poble que pensa que aquest entramat nomes li dura a Tavernes mes problemes.cadascu que pense i faça el que vullga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anant 2.000 persones ja seria un fracas. Son molts partits els convocants, damunt estan manant i sempre hi ha gent que s'arrima x interés, han mobilitzat a gent de fora i s'han atrevit a cridar directament a molta gent posant-la amb el compromis de anar x quedar be. 2.000 son pocs i no representen a tota la ciutat. La concentració sols fara ruido, no canviara res

      Eliminar
    2. Tenen por de ser poca gent, han penjat fins i tot en Xeraco i a saber en quants pobles més, sols per omplir i dir que la manifestació a sigut tot un exit.

      jajajaja

      a qui volen enganyar?

      Eliminar
  8. Vols dir que pasaran llista???vinga ja hi ha prou qui vullga que vaja i qui no que no vaja.I si anaren 2000 persones ja er dic jo que de fracas res,mes dun sacollonaria,perque esta clar que no pot canviar res ara,pero daci. Dos anys....qui sap??

    ResponderEliminar
  9. Vols que et diga una de les coses que passarà? Que el PSOE de Tavernes es quedarà en un regidor només. Han perdut la seua identitat. Crec que no saben en qui es juguen les pessetes. I lo mes trist es que ho veuen tots menys ells...

    ResponderEliminar
  10. Hui anaven assaltant a la gent pel carrer repartint paper perque anaren a la concentració de divendres. Que llàstima que Jordi Juan no s'haja preocupat igual pels aturats que tenim en Tavernes

    ResponderEliminar
  11. Si eren tres els partits convocants la manifestació ha sigut un fracàs.

    ResponderEliminar