jueves, 23 de mayo de 2013

JUGUEM AL JOC: DIR LLOCS ON EL BIPARTIT POT FER CONCENTRACIONS

El Bipartit el sols dos anys ens ha deixat un fum de coses que passaran a la història per ser atípiques. Polèmica amb el mercat, els baristes, la policia, no haver fet inversions, pujar els impostos, criticar l'enxufisme i fer pitjor, passar el rodillo i eliminar tot allò que vinga del PP encara que siga bo i molt més.
Vos proposem un joc, dir llocs on el Bipartit podria convocar una concentració per haver sigut polèmica o fruit del total desinterés del Bipartit per fer inversions i accions contra l'atur. El govern de Juan sols parla de superavit en un dels dos pressupostos que ha gestionat i creu que això ja pot tapar la pujada d'impostos, la falta d'inversions i iniciatives o la despreocupació per l'atur.
Hui hi ha concentració a la plaça Major, però la concentració s'haguera pogut fer a: (vinga va juguem al joc)

La plaça del carrer Metge Grau. Les accions del Bipartit li han donat a esta plaça una nova denominació oral i popular, molt alegre pels molts esforços del Bipartit de millorar esta plaça posant-li columpis, llevant el punt de reciclatge, o canviant moltes vegades la destinació de la zona de parking que hi ha per tal d'evitar que aparquen cotxes. I tot coincidint en que un familiar d'un regidor té allí importants interessos.

El Bipartit es podria concentrar en l'escoleta dela mar que encara que està acabada s'ha negat a obrir.

El Bipartit es podria concentrar en el Parc del Cantalot que va inaugurar, encara que realment el va fer el PP.

El Bipartit es podira concentrar en el parc del vents, on va llevar els animalets i per iaxó ja no van ni la meitat de xiquets que anaven.

El Bipartit es podria concentrar junt al rocòdrom que inauguraren mentre dien que no hi havia diners. Poca gent el gasta.

El Bipartit es podria concentrar en el punt dels joves, el viver d'empreses,... perdó ahí no que el Bipartit els ha fet desaparéixer.

El Bipartit es podria concentrar en el parking que no ha tingut cap interés de funcionar, però pel matí, que per la vesprada han d eposar el cartell de "solo residentes".

El Bipartit es podria concentrar en l'estació de trens de Borderia que va prometre Jordi.

El Bipartit es podria concentrar en la ciutat de l'esport que va prometre Jordi.

El Bipartit podria concentrar-se a les portes de l'institut que va fer el PP, molt prop estan plantats els pins que el Bipartit va plantar amb els diners que eren per a caritas i que els haguera pogut tindre gratis.

Encara hi ha molts més llocs, però volem deixar que volsaltres participeu.

15 comentarios:

 1. La piscina, la plaça de teodo Llorente on llevant els masseters queda una agradable explanada de formigo i sense gens de verd ...

  ResponderEliminar
 2. En el cremaor de corones del cementeri que hi ha prop de l'estació

  ResponderEliminar
 3. En la Platja de la Goleta que ha perdut la bandera blava per culpa de JJ

  ResponderEliminar
 4. En el lloc on monten la carpa del festivern

  ResponderEliminar
 5. A Padur sens dubte....vesprades i nits de glòria.....Jordi i Vanessa ENCAPÇALANT LA MANI I Amador tocant la dolçaina i el tabalet!!!!

  ResponderEliminar
 6. Algu sap algo de la sentencia del lio de Vanessa en Padur? Ha eixit ja?

  ResponderEliminar
 7. En el viver d'empreses que el senyor Juan va desmontar, i això que al poble 2.000 estem parats.

  ResponderEliminar
 8. En la saleta de casa JJ
  Eren 3 i el de la guitarreta !!!

  ResponderEliminar
 9. Vanesa a perdut, com era d'esperar, la sentència no té desperdici, el jutge li diu teatrera, mentirosa i insinua l'abús de poder de la concejala.
  Si tingués vergonya dimitiria!!!!

  ResponderEliminar
 10. A la plaça del Encarnito

  ResponderEliminar
 11. En el carrer Marjaletes en el festivern , en la Casa de la Cultura i portar al Castillo.

  ResponderEliminar
 12. Per tot el poble, que està més brut que mai!

  ResponderEliminar
 13. En casa borderia i cuant pase el tren toquem la guitarreta cantant "habia una vez un circo".

  ResponderEliminar
 14. En el carrer san jose k sta el colegi patronat dona vergoña que les hueles ke van en el carro tenen k baixar de la cera per que stan els posters de la llum al mig . Y encamant stan totes les seres fetes una gorrina.

  ResponderEliminar
 15. He llegit que el jui de Vanessa s´ha perdut! I que suposa això per al poble? Hi han gastos per a l'Ajuntament o era a nivell personal?

  ResponderEliminar