jueves, 2 de mayo de 2013

2.000 ATURATS A TAVERNES I EL TRIPARTIT PENSANT EN APLICACIONS PEL MÒBIL

El Tripartit ha presentat a bombo i plateret la línia verda. I metre per tots els costats els plovien crítiques. Uns comentaven que la nova pàgina web necessita que et registres per a fer molts tràmits, altres que té un telèfon de pagament que és un 902.....
Altres han criticat que es tracta d'una ferramenta innecessària, que no feia falta.
La línia verda en qüestió és una web amb informació del medi ambient i on pots comunicar desperfectes en la via pública. També està en aplicació per a mòbil.
Vaja, que és una cosa més per a comunicar desperfectes en el carrer.
Com sabem tots, Tavernes ja té altres vies per donar a conéixer desperfectes com ara cridant a l'ajuntament, passant per allí i comunicant-ho a la web municipal. Ara el Tripartit li posa més sucre a un servici que ja es té.
I mentre els polítics del Tripartit s'entretenen amb el mòbil, a Tavernes hi ha 2.000 aturats i cap política local d'ocupació. Es lleven i retallen ajudes a clubs, s'empitjora com mai el servici de neteja, el poble està mig a fosques.
A l'altra banda tenim gabinets de premsa al servei del poder, magacavalcades a càrrec d'empreses de fora, festiverns i ara aplicacionetes de mòbil en un servei que ja es dóna a la ciutat.
L'aplicació costa 1.800 eurets, més l'iva a l'any. Uns diners que vindríem be a les falles, els clubs, les associacions, a la creació de treball i moltes coses més.
A més a més, no sabem per a que volen tanta aplicació perque l'ajuntament té el carrer abandonat i no es repara res. Seguixen els forats, si es trenca un senyal o una paperera no es reposa. No funcionen bé els semàfors i no es fa res, no es pinten els passos de vianants i el manteniment del dia a dia està oblidat.
Vaja, que el Tripartit s'ha gastat els diners en una aplicació i li han caigut crítiques per totes bandes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario